Превърнете малкия балкон в оазис

Превърнете малкия балкон в оазис

Малките балкони с паравани и висящи саксии, градинска декорация и компактни мебели се превръщат в изключително приятна зона, където да се наслаждавате на сутрешната си закуска.

Ако искате да превърнете местенцето в малък рай може да аранжирате допълнително с външен килим, цветя и растения в атрактивни саксии.

Заложете на малка маса и сгъваеми столове. Декоративните възглавници, параванът и външните пердета добавят комфорт и цвят на малкия балкон. По желание може да сложите малък фонтан или ефектна градинска декорация, за да придадете повече спокойствие и хармония.

Това, което трансформира балкона са зелените растения и цветята. Дали ще са висящи от тавана или виещи се на изкуствена стена, всяко от тях придава елегантен и уникален стил. Зелените растения са полезни за здравето, защото пречистват въздуха и ни карат да чувстваме по –спокойни и отпочинали. Освен това пазят и от слънцето.


Всяка тераса е различна, но за да направите вашата наистина уникална заложете на няколко прости стъпки – комфортна малка пейка или малък градински сет с декоративни възглавници.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...