12 идеи за малкия балкон

12 идеи за малкия балкон

Възползвайте се максимално от вашия малък балкон с тези 12 идеи.

Дървената настилка е чудесен начин да освежите балкона си.

Тези смели стенни саксии ще разнообразят откритото пространство.

Стенните панели с пейки за съхранение са идеален вариант за малката тераса. Те не само ви предоставят достатъчно пространство, в което да приберете градинарските си аксесоари, но и ви предлагат достатъчно площ за сядане. 

Стоманената конструкция и ефективният дизайн на тази маса за пикник, която може да бъде моделирана според вашето желание, я правят многофункционална. Тя лесно се превръща от пейка в пикник маса.

Тъй като използването на скари с газ и дървени въглища не е подходящо за балкона, тези електрически уреди са най-добрият и най-безопасен избор.

Тези творчески саксии ви предлагат малко забавление на терасата. Налейте вода в отвора в горната част на облака и "дъждовните капки" ще паднат през малки дупки върху растението по-долу.

Това е нов начин да добавите още малко полезно пространство към балкона си. Можете да го използвате като кът за работа или място за похапване.

Това тук вече наистина е оазис в градска среда.

Тази саксия пасва на всички парапети и се закрепва изключително здраво към тях.

Съвременните линии и цветове на този стоманен ансамбъл със сигурност ще превърнат вашия балкон в модерна част от апартамента.

Този портативен чадър може да бъде закрепен върху повечето видове мебели, осигурява защита от слънцето и не заема подово пространство.

Можете да създадете билкова градина и на малко пространство, като дори разполагате с място за съхранение на необходимите ви сечива и материали.

Добавете малко атмосфера на вашето открито пространство с декоративни светлини.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...