Най-добрите стайни растения за повишаване на производителността

Идеални за дома и офиса

4309

Стайните растения са чудесен начин да добавите малко живот и зеленина във вашия дом. Те обаче предлагат не само естетическа стойност за вашия дом. Защото някои изследвания показват, че домашните растения могат да подобрят производителността.

Малки растения, които може да сложите на прозорецаВнесете свежест в дома

Освен това е установено, че слагането на стайни растения на работното място може да подобри производителността с 15 процента. Също така те намаляват стреса и задържат вниманието.

И така, кои са най-добрите стайни растения за повишаване на благосъстоянието

5 растения, които ще изгонят негативната енергия от дома виВнесете позитивни вибрации с помощта на цветята  

Ако искате да повишите фокуса си, докато работите от вкъщи, изберете бамбукова палма или Златен потос.

Бамбуковата палма е известна със способността си да намалява замърсяването в помещенията, като помага за насърчаване на лесното дишане и ясното мислене. Златният Потос може да абсорбира и неприятни миризми и да почиства от токсини.

Алое Вера и Жасмин са страхотни за стайни растения в спалнята. Алое Вера произвежда кислород през нощта, за да помогне в борбата с безсънието и да подобри качеството на съня. А ароматът на жасмин може да помогне за намаляване на нивата на тревожност, за да ви отпусне.

Ако искате да намалите нивата на стрес, аромат на лавандула или змийско растение са в помощ. Лавандулата е известна със свойствата си за редуциране на стреса, забавя сърдечната честота и понижава кръвното налягане.

Смята се, че змийското растение също помага за намаляване на безпокойството. То поглъща въглеродния диоксид, така че е идеален за подпомагане на дихателни проблеми или за главоболие.

 

Изчистването на вредните токсини от въздуха ще помогне на вас и семейството ви да дишате лесно. Лилия или каучуковите растения са изключително ефективни за пречистването на въздуха.

Шест растения в спалнята за по-добър сънПравилно подбраните растения за спалнята могат да ни осигурят по-добър сън и почивка през нощта
Сподели: