5 нестандартни начина да подредите растенията у дома

Добавете свежа зеленина в различни части на дома  

1656

След дълъг и уморителен ден навън е толкова хубаво да се приберете и да видите освежаващата зеленина на растенията у дома. Освен че красят пространството, няколко саксии тук - там дават спокойствие и дори помагат за пречистване на въздуха.

Малки растения, които може да сложите на прозорецаВнесете свежест в дома

И ако вече имате куп саксии из цялата къща и на балкона, може би търсите нови идеи за тяхното разположение.

Вижте какви съвети ни дават от Real Living.

5 растения, които ще изгонят негативната енергия от дома виВнесете позитивни вибрации с помощта на цветята  

Използвайте ги, за да подпрете книгите

 

Големият рафт обикновено е пълен с книги, списания или някаква декорация. Подчертайте ги като сложите саксии с малки цветя. Изберете цветни саксии или стъклени с камъчета. Много красиво и нестандартно допълнение към иначе безличната библиотека.

Плаващи саксии

Дори и най – обикновеният прозорец ще има нова визия, ако закачите пред него плаващ рафт с малка саксия. Всичко, което ви трябва е въже, което да пуснете от тавана и дървена платформа.

Променете коридора с рафт - стълба и стайни растения.

Всички знаем, че първите впечатления са най – важни, а какво по – хубаво от това да посрещнете някого със зелено растение. Малка бяла стълба е достатъчна. Просто я подпрете на стената и подредете на нея саксии.

Освежете масата

Кой казва, че на масата може да сложите само купа с плодове или букет цветя. Малък поднос с малки саксии е не по – ефектна декорация и придава толкова чар на помещението.

Подредете растения на стълбите

Забравете за скучните стълби. Няколко метални саксии придават толкова елегантност и се съчетават добре със зелено! Те са чудесна идея и за дневната.

 

10 вътрешни растения, подходящи и за най-тъмния ъгълВнесете очарование в дома 
Сподели: