Небето, под което искате да се събудите

Небето, под което искате да се събудите

Декорирането на детската стая е една от най-трудните задачи, тъй като е необходимо да се съчетаят желанията на детето, неговите възможности и характеристиките на самата спалня. Но ако обмислите всичко и го направите правилно, ще получите зашеметяваща спалня.

Идеи за дизайн на кухненския таван

Досега сме писали много пъти за кухнята. За малката и тясна кухня, за голямата и просторна стая, за начините за съхра...

20/01/2017

 

По-голямата част от интериорния дизайн се фокусира върху избора на тема, цветове на стените, декор, но има и друг важен елемент - таванът. Ако искате да създадете наистина интересна детска стая, определено трябва да акцентирате на него.

5 начина да оживите тавана

Прекарваме толкова много време да декорираме различни части на дома, а често пренебрегваме отделни кътчета и дори цел...

09/04/2017

 

Днес има огромен брой начини да украсите тавана, превръщайки го в звездно небе. Светещите в тъмното стикери на звезди и планети ще бъдат невероятна декорация за стени и тавани и ще могат да осветяват стаята по оригинален начин през нощта.

 

Може би звездното небе не изглежда много оригинално решение и в същото време не искате нищо екстравагантно, тогава можете да прибегнете до прост трик. Ще бъде достатъчно да изберете универсален фон, който се вписва органично във всяка тема. Дизайнерите предлагат няколко варианта за такива трансформации. Най-простият е боядисването, не подценявайте визуалното въздействие на красивия светъл таван. Забравете скучното бяло и изберете нюанси, които подчертават цветовата палитра на стаята и избраната за нея тема. Комбинацията от черно и тъмно сиво може да бъде зашеметяваща. Пастелните цветове, ивиците също променят тавана до неузнаваемост, правейки го стилен и уникален.

Таванът също може да бъде покрит с тапет. Тази опция допълнително разширява избора на цветове, модели и текстури. Тапетите отново са на мода, така че няма причина да ги отказвате. Окаченият таван в цвят дъга, заедно с правилното осветление, ще помогнат за създаването на приятна атмосфера.

Тийнейджърската спалня също може да бъде направена зашеметяващо красива. Вече ще трябва да изостави анимационните теми и бунта от цветове. В този случай холивудският стил в ярко розови, лилави цветове е по-подходящ. По-модерните стилове включват повече внимание към шарките и неочаквани дизайнерски решения.

Зашеметяващи идеи за тавана

Когато стане дума за тавана, повечето от нас си мислят за нещо бяло и плоско. Въпреки всички усилия, които сме положи...

20/07/2017
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...