Зашеметяващи идеи за тавана

За  по - различно излъчване

4256

Когато стане дума за тавана, повечето от нас си мислят за нещо бяло и плоско. Въпреки всички усилия, които сме положили, за да обзаведем и декорираме дома, таванът остава винаги един и същ и изобщо не влиза в плановете. А замисляли ли сте се, че един различен и красив дизайн на тавана, независимо дали е в хола или в трапезарията, кухнята или спалнята, може да придаде на стаята уникален, неподражаем и индивидуален характер, който оставя впечатление в гостите ви.

Перфектният дизайн на тавана варира за всяка стая и всеки дом и в зависимост от наличното пространство. Може да избирате от такъв с вградени светлини, до орнаментиран или в нестандартна шарка.

Модерните тавани са много повече от това да бъдат просто една бяла стена. С огромния брой проекти, и начинът, по който архитектите играят с формата и функция, може да помислите за красиви LED осветителни тела като част от сложния и изящен дизайн на тавана.

От вградени лампи, пред изящни и тежки полюлеи, до супер модерни минималистични модели, иновативният дизайн на тавана може да направи чудеса за всяка стая, когато е съчетана с подходяща осветителна техника.

Таванът може да промени визуалното възприятие на една стая. Ако с катедрален таван може да придадете на помещението по-просторно усещане, то с гофриран дизайн може да създаде усещане за височина и да придадете онзи "стар английски" чар, за който мечтаят толкова много дизайнери и собственици.

Разнообразието от декоративни тавани е огромно. Дори и само с тапет или с нарисувана фреска, промяната в стаята ще бъде гарантирана. И не на последно място – всичко това трябва да съвпада с мебелите и декорацията в стята – като цветове, стил и форми.

Вижте няколко завлядяващи предложения за декоративен таван и помислете за промяна и във вашия дом.

 

Сподели: