Дизайнерски идеи за светли и весели детски стаи

Дизайнерски идеи за светли и весели детски стаи

Всеки родител иска да създаде магическа атмосфера в стаята за игра на детето си, която с гордост да нарече най-добрата на света. Подреждането й обаче не е толкова проста задача, колкото може да изглежда на пръв поглед. Има няколко различни фактора, които трябва да имате предвид, за да създадете перфектната стая за игра – екстравагантност, дързост, практичност и удобство.

Детска стая за три деца

При повечето средностатистически семейства децата делят една спалня. А какво да правим, ако децата са три? Възможно ...

22/11/2015

Като се има предвид всеобщото увлечение по минимализма, не е изненадващо, че дизайнът на детските стаи не изостава от световните тенденции. След като обмислите темата, пространството за съхранение и цветовата схема, можете да получите идеалното място, което ще бъде оценено както от възрастни, така и от деца. Просто трябва да намерите правилната комбинация от безопасност, пространство за активна игра и релаксираща почивка.

Стаята за игри не е просто място, където децата прекарват няколко часа на ден. Тук те играят, проявяват креативност и развиват въображението си.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от susana ☽ home interiors + mumlife (@_susanagreen_)

Стаята за игри е просто необходима за пълното развитие на детето. Само тук му е позволено да бъде себе си, без никакви условности. Ето защо стаята трябва да е и красива, и необичайна.

За да направите дизайн на детска стая, можете да изберете подходяща за детето тема - от стаята на принцеса на Дисни за момиче до пиратска кабина за момче. Основното е, че трябва да е светло. Най-добре е да комбинирате закачливи нюанси с геометрични мотиви.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Hotel Las Américas (@hotelamericasco)

Мястото за съхранение е изключително важно в стаята за игри. Ако няма достатъчно място, тогава винаги ще има бъркотия и планини от играчки, които няма да има къде да се скрият.

Просто имате нужда от много красиви рафтове. Те могат да бъдат напълнени с цветни контейнери с различни размери или дори плетени кошници. И двете ще изглеждат изключително елегантни и ефектни.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ria|Motherhood|Autism awareness|Decor (@ria_elliss)

Помислете за пейки с отделения за съхранение на вещи. Всички шкафчета и отделения ще помогнат да научите детето да поддържа ред в стаята. В допълнение, затворените шкафове и рафтове ще ви позволят да превърнете стаята за игри в допълнителна всекидневна или спалня, ако е необходимо.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от myza (@myza_uk)

За да разграничат различните зони в детската стая, сложете многоцветни килими, пътеки. Ако апартаментът е малък, тогава стаята за игри и детската спалня са комбинирани. И оригиналните мебели за детската стая ще помогнат за създаването на развиваща се атмосфера.

 

Детската стая в бяло

Бялата цветова гама в процеса на избор на интериорно решение, подходящо за стаята на детето, действително е прекрасна...

28/02/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...