Стенна или стояща закачалка за коридора да изберем

Решете дилемата с направи си сам проекти  

705

Изборът на закачалка за коридора може да се окаже понякога доста труден. Дали да изберем монтирана на стената или да бъде свободно стояща. Дали да е цветна или в тон с обзавеждането? А стилът – да заложим на класиката или да сложим нещо по нестандартно? Реално окончателното решение обикновено се взема въз основа на стила, наличното пространство, брой на хората в домакинството и особености на пространството. Но за да бъде това решение по-лесно за вас, решихме да ви покажем няколко модела закачалки, които може да направите сами и да добавите своя личен почерк в коридора.

Идеи за малкия коридорПревърнете го в продължение на стаите у дома

Стоящи

Има изключително много като модели стоящи стойки, които може да направите и сами, да персонализирате дизайна, използвайки атрактивна палитра от цветове. Например с четири обикновени дървени пръчки ще направите много ефектна дизайнерска закачалка.

Идеи за декорация на малкия коридорРед и светлина в малкото помещение

С обикновена дъска и основни инструменти, ще направите семпла, но удобна и подходяща и за най – малкото място закачалка.

 

Ако разполагате с малко място, с парче бетон и няколко тънки пръчки ще направите удобна стойка за дрехите. Боядисайте в златисто за по – голям ефект.

Нещо цветно и интересно е тази симпатична зелена дървена стойка, която може да сложите в ъгъла.

За стената

Стенните закачалки обикновено се считат за по-практични, отколкото стоящите, защото не заемат никакво пространство. Това означава, че те не могат да бъдат преместени, затова внимателно помислете къде ще ги поставите. Що се отнася до дизайна, тук няма граници – може да използвате от обикновена дъска до всевъзможни кукички и необичайни предмети.

Ето няколко оригинални идеи, от които може да заимствате.

 

 

Идеи за декорация на големия коридорИ как да го превърнем във функционално помещение
Сподели: