Идеи за декорация на малкия коридор

Ред и светлина в малкото помещение

3333

Ако имате малък коридор, това не е извинение да го държите претрупан с палта, шапки, обувки, якета и какви ли не вещи – чадъри, ключове, чанти….Дори и за най-малкото пространство може да намерите решение и да го превърнете в много уютно пространство, в което с удоволствие ще посрещате вашите гости. Все пак това е първото нещо, което виждат и е важно да изглежда подобаващо!

 

tesy.bg

Когато говорим за малкия коридор, неутралните и белите цветове за важи. Най-вече защото тук няма особен приток на светлина и един тъмен цвят само би потиснал пространството. Помислете за произведения на изкуството, цветове или декорация. Подът трябва да бъде от висококачествен материал, защото тук трафикът е по-голям. Важно е да бъде лесен за почистване и устойчив на замърсяване. Камък или дърво са добро решение. Добавете пътека или килим за по – уютно излъчване.

Що се отнася до цвета на стените, помислете за боя, която може да се мие, тъй като лесно се цапат. Вариант са интересни тапети, които ще добавят особен чар на мястото.

Огледалото е задължителен елемент от всеки коридор. Ако сложите голямо, ще направите помещението да изглежда по – голямо и по – светло.

Мебелите, които избирате, съобразете с формата и размера на коридора. Хубаво е да помислите за такива с двойно предназначение – например пейка с място за съхранение под нея или етажерка, на която да подредите кошници, но която да разполага и с място за закачане. Може да сложите и малка тоалетка за повече романтика и стил.

Вижте няколко идеи за малкия коридор.

 

Стена, декорирана с тапет ще има страхотен ефект в малката стая

Възползвайте се от мястото в ъгъла

Компактни мебели, които събират много багаж

Плаващите рафтове за перфектен избор за малкия коридор

Романтика в малкия коридор

Малкият коридор става особено ефектен с подобна стена-карта

Сподели: