Идеи за малкия коридор

Идеи за малкия коридор

Коридорът е едно от помещенията у дома, което оставяме последно когато ремонтираме или обзавеждаме. Това място обаче има много потенциал и освен за закачане на палтата и съхранение на обувките, може да се превърне и в естествено продължения на стаята.

Ето няколко идеи за нов облик на коридора.

Рафт за книги

Ако е достатъчно широк коридорът може да бъде чудесно място за съхранение на книги. За целта ви трябват по – тесни, но високи шкафове, на които да подредите книгите. Така и другите стаи няма да бъдат претрупани.

Тесни и стилни шкафове

Това е страхотно решение за малкия коридор. Тесен и монтиран за стената шкаф ще осигури място за съхранение на обувки и аксесоари, а няма да заема и място.

Добавете архитектурен детайл

Ако в дома ви няма архитектурни детайли, защо да не започнете от коридора. Пример за такъв е тази стилна и изчистена ламперия. Това ще внесе стил в дома, който може да пренесете и в останалите стаи.

Повече изкуство

Дизайнерски елемент, който може да добавяте в повече са картини. Изпълнете коридора от тавана до земята по стените или направете фокусна точка с помощта на фотоколаж. Все пак бъдете умерени и заложете на изчистени картини и рамки.

Място за сядане

Ако съветът с картините могат да си позволят повече хора, възможност за обособяване на кът за сядане не е за всеки коридор. Ако сте от щастливците, които имат прозорец в антрето, може да оформите малък кът. Като този на снимката горе.

Шарки

Ексцентрично решение ако искате да направите помещението по – интересно.

Нещо за децата

Коридорът е място, на което може да отделите една стена, за да развихрят децата ви творческия си потенциал.

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...