Нова година – нов декор

Интериорни промени, които може да направите в следващите месеци  

221

Новата година е символ на началото. На не нещо, което искаме да променим, усъвършенстваме, подобрим. Е, хубаво е да кажем и нова година, нов дом, но не всеки може да си го позволи. Но всеки може да има нов декор. Да сложим едно свежо и различно начало на годината като започнем да обновяваме дома си. Правете по малки промени постепенно и неусетно ще се радвате на по – свежо и уютно жилище. 

Седемте най-големи грешки при декорация Или какво винаги сте искали да промените в стаята

Изберете нова тема

10 идеи за декорация в домаПредлагаме ви няколко идеи как да декорирате дома си евтино, лесно и без да имате особени умения. 

Дали това ще основна цветова палитра или действителен стил, опитайте се да изберете темата и се придържайте към нея. Това ще ви даде основа за надграждане. При избора на цветова палитра опитайте да изберете не повече от 2-3 основни цвята. След това можете да използвате различни тонове.

Произведение на изкуството

Когато става въпрос за интериора, стените често се пренебрегват. Намерете произведение на изкуството, което харесвате и го закачете. След това оформете стената покрай него. например, ако закачите картина с морска тематика, може да добавяте котва, звезди или интересно гребло….

Шарки и текстури

Нека тази година да бъде началото на експеримент с нови шарки, модели и текстури. Комбинирайте дори необичайни на пръв поглед принтове, може да се окаже сполучлив избор.

Бъдете зелени

Цветя, зелени растения…Изберете си поне едно нещо, за което ще се грижите и полагайте усилия за него. Ще усетите свежестта веднага!

Като професионалистите

Когато оформяте домашен декор, нечетните числа обикновено работят най-добре. Например, аксесоари, подредени в групи от 3 или 5 на рафт, нощно шкафче или централна част на масата, се винаги добро решение. Също така се уверете, че групирате елементи с различни височини, текстури и тонове, за да добавите визуален интерес.

Килим

Килимите са не само функционална част от декорацията, тъй като придават комфорт на почти всяко пространство, но също са важен фактор за естетиката на помещението. Правилният килим може да създаде забележително изявление, без да е прекален. Когато избирате килим, внимавайте за пропорцията и размера на стаята.

Светлини

Осветлението е един от най-важните фактори, които трябва да се вземат предвид, когато става въпрос за създаване на уютен дом. Подовите и настолните лампи са лесен начин да се създаде приятна атмосфера, особено при оформянето на коридори, жилищни помещения и спални.

По – малкото е повече

Минимализмът става все по-популярен за начина, по който съчетава прости, ергономични характеристики с приятен и топъл стил. Използвайте новата година като възможност да премахнете ненужните и остарели елементи, да създадете ново пространство с нови дизайнерски точки.

7 шик декора, които никога няма да се сетите да използватеНали знаете – всичко е в детайлите. Ако чувствате, че вашият дом не е завършен…никога няма да бъде. Декорацията е процес, който продължава постоянно. Това означава, че всичко в стаята ...
Сподели: