7 шик декора, които никога няма да се сетите да използвате

7 шик декора, които никога няма да се сетите да използвате

Вижте нашите предложения за декорация в следващите няколко снимки:

Пискюли на чекмеджето
Този скрин принадлежи на редактора на Elle Decor Сара Стормс и е забележителен с външния си вид с атрологични елементи, но тези въжета добавят още шик.

Щипки за пердета
Ако държите вашите пердета прибрани по цял ден, щипка за тях ще бъде начин да внесете малко блясък и удобство за прозореца. Харесваме драмата която дава тази щипка рог….можете ли да познаете от какво е направена? От дръжка на чанта! Кой би си помислил?

Декоративна решетка
Няма стая, която да не може да бъде трансформирана с малко боя или тапети, но какво ще кажете за решетка? Обикновените на пръв поглед аксесоари за външно обзавеждане може да добавят интересен акцент в стаята.

Стъклени корнизи
Корнизите обикновено не са първото нещо, за което се сещаме когато говорим за декорация и  често ги оставяме за финала. Месингови ли да са? Хромирани? Какъв материал ще подхожда най-добре на мебелите? А както се оказва, най-фините материали – в случая стъкло, са най-забележителните.  

Боядисани крака на мебелите
искате да добавите цвят? Не е задължително това да става чрез цветните възглавници или с някакво ярко произведение на изкуството. Може да промените краката на мебелите като ги оцветите със спрей. Като например червените крака на този стол, които се открояват в тази доста неутрална стая.

Драперии
Една обикновена панделка в свеж цвят може да направи и най-невзрачните пердета да изглеждат страхотно. А в съчетание с червения стол финишът е забележителен.

Боядисани рафтове за книги
Дизайнерски трик е да боядисате гърба на етажерката за книги. Не е нищо сложно, а може да се превърне в нещо много фино или драматично, според предпочитанията ви. Бъдете дръзки с ярки акценти или изтънчени с имитация на надраскана стена. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...