5 начина да организирате бельото

Без повече суетене в търсене на чорапите  

422

Всички знаем ползите от организираното пространство - по-лесно е да намирате вещите си, всичко е чисто и под ръка. Когато подреждате гардероба си, защо не продължите и с бельото? Така ще си спестите стреса от сутрешното търсене на чифта чорапи или да се чудите къде се е дянал онзи чорапогащник.

5 материи за спалното бельо, от които може да избирате За всеки сезон

Ето няколко трика за организация, които определено работят и които ще ви бъдат от полза.

1. Закачете сутиените.

Страхотни органайзери за мечтан домИзвинете ни, докато фантазираме за тези 13 напредничави решения за съхранение.

Защитете сутиените от деформация, като ги закачите, вместо да ги държите на купчини в гардероба. Също така ще ви бъде лесно да видите кой да вземете когато ви потрябват.

2. Етикирайте чекмеджетата за бельо.

 

Съхранявайте бельото си в скрин. Определете по едно чекмедже за всеки елемент. За да бъде намирането по – лесно, етикирайте всяко чекмедже. Може да направите това и по забавен начин със стилна рисунка, например.

3. Използвайте кутиите за обувки като органайзери.

Нарежете кутиите за обувки по дължина и използвайте, за да организирате сутиените. След това, нарежете останалите кутии на кръст и ги използвайте, за да организирате бикините и чорапите си.

4. Рециклирайте рулата от тоалетна хартия.

Щом можете да организирате шнурове, кабели и подобни с руло от тоалетна хартия, можете да организирате и бельото си. Поставете по няколко в кутия или просто така в чекмеджето и сложете вътре бикините.

5. Органайзерът за обувки в помощ на бельото

Малките, висящи организатори на обувки са също идея, за да организирате бельото си! Просто поставете бикините и чорапите във всеки от джобовете и няма да се налага да ровите.

15 трика, за да имате най-организирания гардероб С тези направи си сам идеи ще сместите поне два път повече място 
Сподели: