6 вещи, които може да подредите по нестандартен начин

Закачете ги  

249

Декорацията на стената няма граници. Забравете за традиционните картини, постери или рафтове. Мислете разчупено и внесете нещо нестандартно в интериора. Как ли? Много е лесно. Просто закачете необичайни вещи на обичайното място.

Апартаментът, който крие изненади в стените сиНай-уникалната част от жилището е терасата

Вижте как да декорирате стената, но и да излезете от стандартизираните рамки.

Колело

Как да запазим наситения цвят на стените у домаИнтериорни бои ТЕРАФЛЕКС® - цветове, неподвластни на времето

Ако не разполагате с гараж, но за сметка на това се радвате на широк коридор, сте щастливци. Вместо да държите колелото в ъгъла, защо не му намерите по – необичайно място. Да, имаме предвид стената. Трябват ви две по – здрави конзоли, които да закрепите стабилно.

Боксови ръкавици

Малкото спортно оборудване внася изненадващ стил в стаята. Вижте тази мъжка стая, обзаведена с клубни столове, винтидж елементи и дори мотор. Старите боксови ръкавици имат много по-голямо въздействие, отколкото би имало едно изкуство в рамка.

Окачени гребла на стената

Не е необходимо да имат кану каяк, за да си купите гребла. Подобен елемент е много вдъхновяващ, особено ако харесвате плажния стил в декора. Разположени в кръстосан Х формат те са изключително стилно допълнение към стаята.

Кошници

Няколко цветни кошници са чудесен начин да раздвижите обикновената бяла стена. Те добавят не само цвят, но и текстура и обем. За да създадете този външен вид, изберете кошници с различни размери и цветове и ги прикрепете към стената или закачете на куки.

Ракети за тенис

Благодарение на лекотата им и скулптурното им естество, ракетите за тенис изглеждат чудесно монтирани на стената като произведение на изкуството. Подредете група от ракети в кръг, за да създадете необичайна декорация на стената.

Подвижната стена - една добра идея за жилището ниНе е нужно да изграждате стабилна стена. Достатъчно е да подберете стилен разделител за стая, който можете да премахнете, когато решите
Сподели: