Лесни декорации с шишарки

Създайте уникални и красиви аксесоари  

2591

Топъл есенен ден. Разходка в парка или гората. Миризмата на влажна земя и мъх изпълва въздуха, а слънцето докосва леко първите оцветени с багри листа. Съвсем скоро тази картина няма да е утопия, а реалност. Само няколко седмици ни делят от началото на есента, а това означава, че все по- ясно ще започнем да виждаме първите й проявления – по – късите дни, по – хладните вечери и сутрини, повечето цветове и….мислите за нов декор у дома.

Да декорираме с есенни мотивиКажете довиждане на лятото с тези красиви идеи  

В тон с есенното настроение в предлагаме няколко идеи за есенна декорация с шишарки. Тези красиви природни образувания са символ на цветния сезон и благодарение на тяхната разнообразна форма, големина и вариации на цветовете може смело да ги използваме в украсата на нашия дом. Шишарката може да присъства от ранна есен до късна зима, а с повече творчество и фантазия лесно ще трансформирате скучното помещение.

С тях може да създадете ефектна декорация на масата, да украсите камината, да ги използвате като декоративен допълващ елемент към саксиите. Само с помощта на спрей  - боя или обикновен лак, може да добавите цвят и интересен ефект. Ако търсите пък нещо различно и нестандартно, може да ги превърнете в свещи.

6 начина да внесете оранжев цвят у домаХаресвате оранжевия цвят, но се страхувате да го вкарате в декорацията на дома? Вижте нашите предложения  

Ако и вие обичате да декорирате и харесвате различните и уникални проекти, вижте няколко идеи за декорация с шишарки.

 

6 начина да внесете цвят в бялата кухняВесело, стилно и красиво
Сподели: