6 начина да внесете цвят в бялата кухня

Весело, стилно и красиво

2281

Една напълно бяла кухня дава чувство на свежест и широта, но също така може навява асоциация на стерилност и скука. Предлагаме ви няколко начина, с които да пречупите бялата кухня и да й придадете свеж вид.

Добавете малко черно

Това е комбинация, с която няма да сбъркате. Комбинацията черно – бяло е класическа и може да я използвта в модерна, традиционна или старовремска кухня. Заложете на аксесоари в черно, плот или столове.

Завесите

Внесете цвят и свежест с весели завеси за прозореца. За по – автентичен вид заложете на винтидж стил принт, а за скандинавко настроение – на синьо и жълто.

Цветни шкафове

Модерните кухни предполагат ярки и цветни акценти, а защо те да не са на шкафовете на кухнята. Експериментирайте със свежи и силни цветове като жълто или зелено.

Използвайте естествени тонове

Свежите зелени растения и билките носят свежест в бялата стая. Мебели, аксесоари и осветителни тела в тъмно или светло дърво ще бъдат акцент и ще придадат интересен и утен вид на кухнята.

Инвестирайте в цветни уреди

Уредите са голяма инвестиция и ако заложите на цветни такива, трябва да бъдете напълно убедени, че те са вашия стил. Заложете на меки и пастелни тонове, ако не сте експериментатори, а за рустик или ретро стил в кухнята – на ярки цветове.

Столове в различни цветове и стил

Оживете бялата кухня със столове в различни цветове и материали – дърво, метал, плетен, пластмаса.

 

 

Сподели: