Променени стаи преди и след ремонта

Променени стаи преди и след ремонта

Преди: Празно мястоНиски тавани и невзрачна камина – тази стая „плаче“ за промяна

След: Свежа и забавнаВ процеса на ремонта изненадата за работещите е тухлена стена, която е скрита под мазилка. Стената е възстановена и боядисана в бяло. В съчетание с интересна лампа, дървена полица, мобилни мебели и свежи светли дивани, стаята придобива съвсем нов вид.

Преди: Почти, но не съвсемНа пръв поглед тази кухня изглежда доста прилично в дома, в който се нанасят новите собственици, но тя съвсем не отговаря на вкуса им

След: Модерен обликНяколко основни промени издигат тази кухня на следващо ниво. Два нюанса на сивото омекотяват вида и се съчетават с пода – ламинат. Модерен полъх дават още новите осветителни тела над острова и новите уреди.

Преди: Скрит чарТози апартамент крие неочакван потенциал

След: Цветен и приветливСветлосивата стена дава свежест на стаята, докато цветните акценти добавят индивидуалност. Мебелите и аксесоарите – килим, диван и кожените столове дават завършен вид на стаята.

Преди: Не толкова симпатична в розовоРозовата гама, старите тапети и мебелите придават ретро настроение, но с условности.

След: Цветна и стегнатаНовият дизайн не бяга от цветовете. Светлозелените тапети с вертикални ленти дават илюзия за височина. Бялото дава атмосфера, а разнообразните форми и повърхности добавят интересен дизайн. Новите мебели са стилни, но класически, а светлият им цвят прави помещението да изглежда по-голямо.

Преди: Само розовоЧарът на тази стая е скрит само от цвета. Време е за промяна

След: Винтидж модерен миксТази стая е доста малка, което кара собствениците й да изберат винтидж мебели, които са малки по размер. Античната камина продава чар и характер на стаята.

Преди: Скучна кухняТази кухня не грабва с нищо като вид и стил на обзавеждане

След: СтилПълната промяна започва с шкафовете, които са боядисани в бяло и придават свежест на помещението. Промяната продължава с белия гръб на кухята, стъклените витрини на някои шкафове, нов дървен под, остров и нови уреди. Няма нищо общо със старата кухня, нали?

Преди: Тъмна и неприветливаСтари мебели, тъмни цветове и скучно излъчване.

След: Лека и светлаМраморна стена, която служи за гръб на кухнята, бели мебели, кухненски остров, който се явява и като естествена преграда между кухнята и трапезарията, нови лъскави уреди, променят това помещение до неузнаваемост.

Преди: Незабележима баняФункционална, но скучна, тази баня се нуждае от трансформация

След: На преден планЕлегантни тапети в бяло и черно са акцентът тук. В добавка идва и мраморният плот със стилните черни шкафове.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...