7 промени, които бихте искали в дома си

7 промени, които бихте искали в дома си

Бихте ли дали един куп пари за технилогична тоалетна? А искате ли дом, който е толкова голя, че отиването до кухня за напитка е като одисея? Любимецът ви има ли нужда от „специално местенце“? За много хора отговорът е „Да“ или „Искам го“.

И ако много хора мечтаят за екстри като персонализиран дом до бързоготвеща фурна, нека погледнем близкото бъдеще и да видим кои ще са осемте тенденции за дома през тази година.

Ново лице на кухненските чекмеджетаДизайнерите предлагат решения за вграждане на всички кухненски прибори и подправки, както и странични етажерки за тавите и тиганите. На мода са и дълбоките чекмеджетата, които позволяват съхранение на повече неща.

Минихладилник под плотаТези малки хладилници добиват все по-голяма популярност и се монтират навсякъде в дома – в дневната, мазета, дори и в банята. Те са търсени дори от хора с малки кухни като добро приложения за кухненския бар.

Хай тех тоалетнаВисокотехнологичните тоалетни с бидета, загряване и осветление са все още пожелателни за много хора, но те започват да стават все по-достъпни. Въпреки, че са търсени най-вече в САЩ, тенденцията е те да бъдат все по-търсени.

Вградени уредиОт фурните на пара, през чекмеджета за затопляне, до хладилник ракла, все повече собственици искат вградени уреди. Професионалните приложения включват дори пица, която се приготвя за две минути.

Отвъд стоманатаНеръждаемата стомана продължава да властва в кухнята, а повечето собственици търсят различни варианти за кухнята. Големите производители следват тенденциите и отвръщат на това с разнообразие като черна стомана, бронзов финиш или вариации от цветове.

Смесени цветовете


Кухните с бели шкафове са популярни, но много хора ги смятат за прекалено стерилни. Затова тенденцията е за комбинация на два тона – бяло или неутрално за горните шкафове и по-тъмни цветове за долните. Друга тенденция е за микс на металните принадлежности – например месингов кран с неръждаема метална мивка.

Без технологииМного хора изхвърлят технологиите от всекидневната, като се разделят с телевизора или компютъра, за да могат да релаксират пълноценно след работа. Така те имат време да почетат книга или да разговарят, връщат се към простотата в дома.

Специално място за домашните любимци


Все повече собственици отделят специално място за техните домашни любимци – като се започне от място за спане и хранене и се стигне до отделни стаички с оборудван душ. Най-простото, което може да направите е да създадете малък специален кът за купичките, с което ще има ред и няма опасност да подритвате храната.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...