10 идеи за модерната спалня

10 идеи за модерната спалня

Когато става въпрос за съвременни идеи за спалня, вероятно си представяте ултра лъскави, минималистични пространства с бели стени, плаващо легло и без „дразнещи елементи“ за очите. Но модерно означава толкова много различни неща и макар да, цялата минималистична естетика да върви ръка за ръка с повечето дефиниции на „модерно“, това не е единственият начин да се направи съвременна спалня.

Вана в спалнята

Кой казва, че ваната трябва да бъде само в банята? Добавете уют и стил, като монтирате вана в спалнята си. За някои...

11/01/2016

Можете да създадете модерна рустикална, бохо, сканди или в плажен стил спалня, само ако добавите съвременни нотки и акценти.

Ето няколко идеи как да стане това:

Уют и комфорт в малката спалня

Предстои ви да се нанасете в малък апартамент, в който спалното помещение е също така малко? Таите ли надежда, че ще ...

22/12/2015

1. Използвайте осветление за бърза промяна на модерната спалня

Добавете нещо наистина поразително и извънгабаритно и веднага ще видите промяна в цялостното усещане на стаята. Преместете и нощните лампи и ще видите, че има много по-изчистен вид, като добавите модерни монтирани на стената светлини.

2. Бохо акценти за пълна промяна 

 

3. Добавете текстури за рустикална модерна атмосфера

Заложете на проста с минимални мебели и неутрална цветова палитра стая, сложете повече възглавниците и изберете аксесоари от естествени материали като дърво и ратан.

4. Създайте драматично съвременно настроение с лъскава, тъмна цветова палитра

 

5. Бъдете семпли

Изберете ограничена цветова палитра от различни нюанси на един и същи цвят.

6. Направете леглото звездата

Елегантно легло с балдахин гарантирано добавя нотка лукс към модерна спалня. Минималистична метална рамка се комбинира толкова добре в модерните спални и добавя моментален фокус към стаята.

7. Заложете на заглушена цветова палитра 

Не се ли чувствате по-спокойни, гледайки тази модерна спалня? Тази цветова схема е просто толкова релаксираща, но и стилна, и съвременна.

8. Ярки цветове за по-смел външен вид 

 

Неутралните цветове може да са свързани с модерните идеи за спалнята, но това не означава, че трябва да бягате от по-смелите, по-ярки нюанси. Помислете за създаването на по-луксозно пространство чрез смесване на богати тонове като наситено зелен и ружа.

9. Не се страхувайте да смесвате стилове

Смесването на стилове е това, което придава на пространството индивидуалност. Бъдете смели и експериментирайте.

10. Изберете внимателно тапета

Лесен начин да внесете някакъв модел и индивидуалност в модерна спалня е тапетът. Разбира се, не се страхувайте да използвате тапет и на четирите стени, ако това отговаря на вашия стил, но ако искате нещо по-фино, изберете само една. 


Спалня под водата

Светът ще стане малко по-луксозен след пускането в продажба на тези плаващи домове. Цената им е 2.8 млн. долара, а до...

20/02/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...