Как да освободите спалнята от излишни предмети

Как да освободите спалнята от излишни предмети

Гардероб, нощни шкафчета, голямо огледало - тези предмети са в почти всяка спалня, но могат лесно да бъдат заменени и по този начин да увеличите пространството

Как да съхраним вещите си в спалнята

Ако не разполагате с достатъчно място за съхранение на вещите си, то можете да пригодите за това мебелите в спалнята....

10/03/2020

Ето как да изхвърлим някои предмети и да променим стаята.

Гардероб

Спалнята може и да е кръгла

Ако искате да придадете на спалнята си по-изтънчен и стилен външен вид, значи трябва да замените обичайното правоъгъл...

22/11/2015

Не е необходимо напълно да махате мебелите за съхранение на дрехи и спално бельо. Но е възможно да се заменят обемистите с по-леки и по-компактни. Особено ако гардеробът не е пълен и заема голяма част от стаята. Можете да замените големите мебели с малък скрин или чекмеджета под леглото.

Нощни шкафчета

Трудно е да си представим интериора на спалнята без нощно шкафче или две. Най-често на него се съхраняват мобилен телефон и лампа. Лампата може да бъде сложена на стената или спусната до леглото от тавана с дълъг кабел.

Нощните шкафчета могат да бъдат заменени с по-компактни мебели - например с табла с рафтове отстрани.

Килим

Красивият килим прави интериора на спалнята по-уютен. Но той също така събира много прах и мръсотия. Ако стаята е малка, помислете дали да не се откажете от него, особено ако на пода в стаята има ламинат или паркет.

Много на брой възглавници и декоративен текстил

На снимка голям брой възглавници на леглото изглежда уютно и красиво. Няколко реда възглавници, одеяло, покривало за легло и декоративна пътека създават величествен  вид на интериора. Но в ежедневието това не винаги е необходимо и по-често дори прекалено.

Допълнителни лампи

Голям брой сценарии за осветление са чудесно решение за всеки интериор. Но що се отнася до спалнята, това не винаги е необходимо. Определете функционалните зони в тази стая. Имате ли нужда от още лампи, за да четете книга? Или предпочитате задушевна обстановка? Използвайте само онези сценарии за осветление, които наистина ще ви бъдат полезни, и се отървете от ненужните светлини.

Голямо огледало

Голямото огледало в спалнята изглежда добре, но заема доста място. За да олекотите пространството, може да се откажете от него. По-добре сложете по – малко и висящо.

Не дръжте тези неща в спалнята

Спалнята е онази част от дома ви, в която трябва да се отпуснете и да се чувствате максимално добре, за да може да им...

18/11/2015
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...