Уют и комфорт в малката спалня

Уют и комфорт в малката спалня

Предстои ви да се нанасете в малък апартамент, в който спалното помещение е също така малко? Таите ли надежда, че ще се чувствате комфортно в тясно помещение? Уверяваме ви, че надеждата ви не е никак излишна. Можете по различни начини да създадете уют и комфорт дори в малка спалня. Представяме ви 6 супер дизайна, които ще трансформират представата ви за удобство.

Практично легло от картон

Ако планирате да се сдобиете с легло за новото място, желателно е да помислите за такова, което едновременно ще ви служи за почивка, но и за съхранение на вещи. Леглото, което ви представяме, е направено изцяло от картон и се рециклира. Може да бъде конструирано според желан от вас размер, а просторните чекмеджета са идеални за съхраняване на вещи.

Вълнени джобчета

Нямате удобно място, където да разположите цветята? Помислете отново! Изградете своя собствена вертикална градина чрез вълнените джобчета. Тези спиращи дъха джобове са направени от 60 % рециклирани пластмасови бутилки и освен това е доказано, че създават по-добри условия за развитието на растения.

Саксия-барбекю

Какъв по-добър край на работната седмица от този да си направите апетитно барбекю с приятели? Това съвременно произведение е създадено специално за хора, които разполагат с малко жилищно пространство. Посадете малко билки и подправки, за да направите барбекюто си още по-привлекателно!

Кофата на Фучило

В наши дни възможностите за събиране и съхранение на отпадъчни продукти нарастват с всеки изминал ден. А защо да не пробвате тази кофа на Фучило. Тя ви позволява да събирате на едно място различни отпадъци, които впоследствие да използвате за наторяване.

Лампа-терариум

Ако сте студенти, ще забележите, че понякога ежедневието ви е толкова натоварено и изпитите така ви дишат във врата, че съвременният свят остава далеч-далеч от вас. Така можете да загубите представа какво се случва около вас. Благодарение на лампата-терариум връзката ви с природата остава непокътната. Тя ви осигурява достатъчно светлина през дългите нощи за учене и прави пространството изпълнено с уют, зеленина и свежест.

Диван-легло

Разгъваемите легла са възможност, на която не можете да устоите, когато обичате да каните у дома познати и приятели. Когато сте сами, можете да се изтегнете върху дивана и да се отдадете на необходимата почивка. Дойдат ли гости, разгънете дивана и всеки ще намери удобно местенце за отмора.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...