Тази спалня е на необичайно място

Тази спалня е на необичайно място

От коя страна на леглото е най-добре да сложите леглото на новороденото? От ляво? Или в дясно? Архитекти от Канада казват: По-добре отдолу! Как ли?

В какъв цвят да боядисаме спалнята?

Сезонът на отпуските често съвпада и с ремонтите, които предстоят вкъщи. Ето защо днес ще ви покажем няколко спални в...

25/12/2015

Семейството, което очаква бебе, живее в Монреал, в апартамент от 65 квадратни метра. Архитектите от канадското архитектурно бюро L. McComber Architects имат трудна задача - детето да има собствена стая, така че родителите да са винаги там, а майката да не трябва да минава през целия апартамент през нощта.

Решението идва, благодарение на високите тавани. Именно те правя възможно изграждането на спалня за родителите над бебешката стая. Оказа се нещо като таванско пространство.

Без скука в спалнята

Вашата спалня е тясна, нефункционална и скучна. Можете да поправите това с някоя от следващите идеи. Люлеещо се легл...

08/12/2015

 

Горната част е монтирана на окачени платформи, а самото легло е направено от огънат шперплат и стоманени тръби.

Осветлението нежно се разпространява върху креватчето, като позволява родителите да виждат бебето през цялото време.

Детската стая е в съседство с кухнята, а таванското пространство се простира и върху двете стаи. По този начин, мама винаги има всичко под ръка.

Разбира се, самото стълбище, по което родителите ще трябва да се спускат и изкачват повече от веднъж през нощта, поражда въпросът колко удобно е?

Спалня с гардероб под нея

И преди сме ви показвали легла, които могат да бъдат използвани като гардероб.Днешният т. нар. контейнер е дело на Di...

29/05/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...