Първи дом – oт какво може да спестим

Първи дом – oт какво може да спестим

Купуването на първия дом е важна задача и е трудно начинание, що се отнася до бюджета. Ако то е ограничен, трябва да сте много наясно с него. Само така може да и направите сметка доколко е разумно да напълните онлайн количките си със скъпи килими, мебели, осветителни тела, помощни маси и други.

5 трика при обзавеждане на първи дом

Независимо дали започвате нова работа, отивате на ново място, говорите пред публика или дори скачате с парашут, праве...

04/10/2017

Преди портфейлът ви да започне да изтънява, ето какво - има много неща, от които да спестите. Други обаче си заслужават парите.

Когато харчите повече за по-големи предмети, които ще използвате ежедневно – като диван, легло, маса за хранене и библиотека – в крайна сметка ще спестите пари с течение на времето. Добрият външен вид и първокласното качество са инвестиция, която ще се изплати.

Как да организирате жилището под наем

Съберете и подредете Ако не може да пробивате стените, за да закачите рафт или шкаф, може да оформите място за съх...

12/12/2016

Спестете от тези артикули

Осветителни тела

Те са идеалният аксесор да добавите индивидуалност и да направите бърза промяна. Затова не купувайте скъпи модели, а взеете нещо ефектно и евтино, което може да смените след време.

Кухненски шкафове

Ако имате старели, но здрави шкафове, не ги махайте. С хубава боя може да промените вида им до неузнаваемост. Новата кухня е голяма инвестиция, затова оставете за по-късен етап.

Изкуство

Преди да хвърлите заплата за авангардна скулптура, направете равносметка на това, което вече притежавате. Вероятно имате много картини, които харесвате - може просто да се нуждаят от нова рамка или конфигурация.

Изкуството рамкира вашите мебели и задава тона на останалата част от пространството. Ако се уморите от някоя картина, промяната може да бъде бърза и лесен начин за промяна на настроението.

Инвестирайте в:

Столове за хранене

Независимо дали новият ви дом разполага с официална трапезария или малък кът за закуска, не пренебрегвайте значението на пространството, където ще се насладите на храната с любимите си хора. Започнете с мястото, където седите.

 

Диван

Считайте дивана си основна мебел в хола. Там се случват толкова много неща – филмови маратони,  винени вечери с най-добрата ви приятелка, уютен следобед с хубава книга….Качественият диван е винаги добра инвестиция.

Уверете се, че купувате диван с изчистени, класически линии и който отговаря на вашия тип тяло и начин на живот. Инвестицията в качествени тапицирани модели, не само ви осигурява комфорт, но и няма да излезе от мода.

 

Спално бельо

Ако сте пестили от качеството на спалното си бельо , помислете: средностатистическият човек прекарва около 26 години в сън. 

Да легнеш в луксозно меко легло е най-доброто нещо, което можеш да направиш за себе си в края на дългия ден. Инвестицията в удобно, качествено спално бельо е подарък, който всеки заслужава. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...