Как да организирате жилището под наем

Не може да пробивате, не може да боядисвате, но може да създадете хубава атмо...

1761

Съберете и подредете

ikea.bg

Ако не може да пробивате стените, за да закачите рафт или шкаф, може да оформите място за съхранение на земята. За целта ви трябват няколо дървени кутии, които аранжирайте и подредете необходимите неща. А най- хубавото е, че когато ви омръзне, просто ги размествате.

Параван

В жилището под наем няма как да направите нова стена, ако искате да отделите някаква част от стаята. Затова използвайте параван. Оформете своето кътче в ъгъла на стаята. Ако нямате килер или място за багаж там може да го струпате, без да се притеснявате, че ще се вижда.

Пръчка за кухнята

В малкия дом обикновено и кухнята е малка и всяко местенце е ценно. Затова защо не монтирате релса или пръчка, на която може да сложите S образни кукички и да закачите чаши, тигани или прибори. Освен идеята на снимката, вариант е да монтирате и телескопична пръчка между два шкафа.

Подвижна масичка

Масичката на колелца е незаменим помощник в малкото жилище. Освен, че е мобилна и може да я местите навсякъде, може да я ползвате за книгите, за сервиране, а защо не и като масичка за вечеря пред телевизора?

Сподели: