Как да организирате жилището под наем

Как да организирате жилището под наем

Съберете и подредете

Ако не може да пробивате стените, за да закачите рафт или шкаф, може да оформите място за съхранение на земята. За целта ви трябват няколо дървени кутии, които аранжирайте и подредете необходимите неща. А най- хубавото е, че когато ви омръзне, просто ги размествате.

Параван

В жилището под наем няма как да направите нова стена, ако искате да отделите някаква част от стаята. Затова използвайте параван. Оформете своето кътче в ъгъла на стаята. Ако нямате килер или място за багаж там може да го струпате, без да се притеснявате, че ще се вижда.

Пръчка за кухнята

В малкия дом обикновено и кухнята е малка и всяко местенце е ценно. Затова защо не монтирате релса или пръчка, на която може да сложите S образни кукички и да закачите чаши, тигани или прибори. Освен идеята на снимката, вариант е да монтирате и телескопична пръчка между два шкафа.

Подвижна масичка

Масичката на колелца е незаменим помощник в малкото жилище. Освен, че е мобилна и може да я местите навсякъде, може да я ползвате за книгите, за сервиране, а защо не и като масичка за вечеря пред телевизора?

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...