Как да направим дома си по-уютен през зимата

Как да направим дома си по-уютен през зимата

Докато зимата настъпва, може да ви се прииска да просто да заспите зимен сън до пролетта, усещане, което е по-силно от всякога тази година. Но все пак това няма как да се случи, затова е добре да намерите мотивация, която да донесе в студените  месеци на годината.

Килими за по-уютен дом

Тези килими са акцентът на стаята, в която се намират. Те създават настроение и уют. Вижте няколко чудесни идеи за п...

29/09/2015

Ето как, когато навън е студено и дъждовно, може да внесете малко уют в дома си.

1. Създайте настроение

Уютен дом от плевня

Знаете, че обичаме да ви показваме различни къщи от цял свят. Днес посвещаваме вниманието си на тази изключителна къщ...

31/10/2015

Свещите са ключова съставка за изключително комфортна атмосфера. Те не само осигуряват красиво, меко осветление, но също така добавят топлина и аромат към стаята.

Съвет: Изберете сезонни аромати, за да се вдъхновите за идващите празници или изберете летен аромат, като кокос и цветя, за да се справите със сезонната депресия.

2. Изпечете нещо

Комфортната храна е важна за уютното изживяване. Но това не започва просто, когато изядете тортата (или бисквитките или пая) – започва, когато си представите творението.

Разгледайте любимите си готварски книги или някои сайтове за сладкиши, изберете внимателно съставките, отделете време, за да се насладите на задачата. А когато  пространството се насити с вкусни миризми, усещането е неповторимо.

3. Добавете текстура

Плюшените покривки, овчи кожи и възглавници създават много по- привлекателно пространство. Покрийте повърхностите с приятни на допир тъкани и възглавници, и се сгушете.

 

4. Извадете настолните игри

Съберете се около масата за някое старомодно забавление. Независимо дали избирате пъзел или социални игри, карти или шах, забравете за екраните и се насладете.

5. Направете топли напитки

Горещо какао, топли сладкиши, ябълков сайдер, греяно вино. Каквото и да е, намерете своя собствена специална рецепта и я споделете със семейството и приятелите.

6. Музика

Направете си микс от музика, която ви вдъхновява да правите всички онези неща, които ви карат да се чувствате уютно и комфортно.

 

Добавете чар и уют в двора и градината

Как? Например с изграждането на декоративно огнище или кладенец. Предлагаме Ви интересни възможности в няколко стъпки...

28/04/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...