Коледен декор в рустик стил

Коледен декор в рустик стил

Ако търсите начин да създадете спокойна, вдъхновена от природата, празнична схема, изберете рустик коледен декор. Тук ще намерите неутрални цветови палитри, семпъл дизайн и, най-важното от всичко, естествени материали.

Именно този стил се очертава като една от най-популярните идеи за коледна украса тази година. Вместо нещо твърде изискано, строго или блестящо,  рустикалната схема се свързва с разнообразие от текстури и материали.

От дърво и филц, до топло осветление от свещи, вижте няколко чудесни идеи за коледен декор и се подгответе за семейна Коледа, пълна с уют и топлина.

Използването на естествени елементи за направата на коледни украси е чудесен начин да намалите отпадъците, да покажете любовта си към природата и е естетически приятна алтернатива на пластмасовите декорации.

Използвайте даровете от природата като клони, шишарки или сушени плодове като портокали и ябълки, за да украсите камината и коледно дърво. Създавайте орнаменти от дърво и боядисвайте за красив естествен завършек за вашето дърво.

Създаването на орнаменти от солено тесто ще добави текстура към коледното дърво и ще създаде чудесно свеж и аромат във вашия дом. Използвайте шишарки и сушени плодове, за да добавите декорация към венец или гирлянд.

Украсете кухнята си с осветени декорации, включващи естествени материали, като дърво или изкуствена зеленина, за да внесете полъх от природата. 

За традиционен външен вид, изберете дървени коледни форми, като звездни светлини, или поставете клонче празнична зеленина в минималистична ваза. За да завършите подредбата, разпръснете истински шишарки, жълъди или горски плодове за нотка на автентичност.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...