8 бюджетни направи си сам идеи за двора

Лесни идеи за градината

7841

Казваме го отново – време е да излезете навън. Извадете градинските мебели, подредете саксии и посадете цветя. Възползвайте се пълноценно от топлото време и прекарвайте повече часове на слънце, на чист въздух, сред природата. Често мебелите и декорацията на двора са доста скъпи и много хора не могат да си позволят да инвестират в неща, които ползват така или иначе само няколко месеца в годината. Ето защо на помощ идват направи си сам проектите, които са чудесна опция и с които не само ще внесете щипка индивидуалност, но и ще покажете личния си стил.

Вижте няколко идеи за направи си сам предложения за двора, които може да реализирате още този уикенд.

Мини бар

 

Имате ли стар шкаф, който само събира прах? Превърнете го в мини бар, в който да държите напитките и посудата за градината. Може да сложите дори малък хладилник, защото няма нищо по – хубаво от чаша студен чай в горещите дни.

Пейка с място за съхранение

Навсякъде имаме нужда от място за съхранение, а една подобна пейка би била страхотно решение. За да я  направите може да използвате дъски, които да купите от магазин за строителни материали. Ефектно изпълнение, което ще се хареса на всеки.

Преобразете мебелите

С малко повече творчество и въображение лесно може да промените обикновените мебели за градината. Например изрисувайте шезлонга, пребоядисайте карт количката или добавете цветна панделка за повече настроение на стола.

Кино екран

 

Няма нищо по – хубаво да гледаме кино под звездите. Подходящ телевизор обаче струва в хиляди левове , затова може да го замените с голямо бяло платно, което да закрепите на стойка и прожекционен апарат.

Семейни забавленияАко имате малки деца, защо не им създадете забавление като създадете арт кът или палатков лагер.

Сложете лампички

Обикновени крушки, които да боядисате, гирлянди с лапмички, фенери. Каквото и да изберете ще създадете неповторима обстановка за топлите вечери.

Вертикална градина

Малкият двор или тераса не означават, че не може да имате градина. Помислете за вариант, в който да подредите вертикално саксиите и създайте впечатляваща цветна феерия с любимите си растения. 

Сподели: