5 начина да поканите лятото в дома си

Колко малко ни трябва за по – топло и свежо настроение  

1077

До началото на лятото има още два месеца, но все по – често се улавяме, че мислим за плажа, морето, горещите дни и приятните топли вечери. Ако обаче не сте от хората, които обичат да са навън, а предпочитат семейния уют, дори и в най-топлите дни на година, може би търсите идеи, с които да поканите лятото в дома ви.

Ето няколко, които може да опитате.

Декорирайте с цветя

Естествените цветя и зелени растения са най-добрият избор, но ако за вас са ангажимент, може да опитате с изкуствени. Вече има много успешни имитации, които ще добавят не по – малко свежест.

Изложете сувенирите от пътуванията ви

Лятото е перфектното време за пътувания. Припомнете си хубавите ваканции като покажете любимите си сувенири от ваканциите. Дори може да оформите ваша мини колекция.

Сменете спалното бельо

Сега, когато студените дни са далеч е време да приберем дебелите завивки и одеяла. Сложете леки и феерични чаршафи. Заложете на лен или памук в светли тонове – бежово, светло сиьо или бледо жълто.

Отворете прозорците

Приветствайте слънцето и оставете лъчите да влязат в стаята. Освен, че стаята ще стане по – светла, ще освежите въздуха и ще почувствате лекия полъх на вятъра.

Игра с шарките

Лятото е времето, в което може да експериментирате с цветове, шарки и интересни мотиви – в аксесоарите, мебелите, на завесите. Бъдете смели и вижте как ще изглежда домът ви с по – ярки или различни цветове. 

Сподели: