Как да създадете пролетно настроение у дома

Spirit помага да пресъздадете най-свежия сезон в интериора

1621

Пролетта дойде, а с нея и по-ведрото настроение, по-ярките цветове и по-голямото желание за промяна. Как обаче да внесем пролетната красота в дома си? Начините са много и все искрящи и топли, като самата пролет.

Вижте няколко свежи предложения за пролетно настроение в дома от Оргахим. 

Стени в пролетни цветовеКозметичната промяна в цвета на стените може да внесе изцяло ново усещане, настроение и атмосфера в дома ви. Флоралните цветове и свежестта на тревисто зеленото не просто ще внесат свежест в интериора, но със сигурност ще повлияят позитивно и на настроението ви със своя пролетен заряд и енергия. Изберете своя любим нюанс от свежата пролетна палитра и го пренесете като акцент върху една или повече стени в дома си, съхранявайки радостта от пролетния дух за дълго!Свежи цветя и зеленина и у дома


Разходките и близостта до природата през пролетта ни зареждат с енергия, добро настроение и оптимизъм. Обградете се с тях и у дома, като заложите на свежите пролетни цветя и растения като основен и най-естествен декоративен елемент – свежи билки и подправки за кухнята, пролетен букет за дневната и декоративен храст за терасата ще превърнат дома ви в истински пролетен оазис на доброто настроение!

Текстил и декорацияИзбирайки нови текстилни и декоративни елементи за своя дом, можете да постигнете впечатляващи интериорни промени. Заложете на декоративни възглавници, завеси и текстил с доминиращи нюанси в зелено, бяло и пастелно розово – тази комбинация със силен пролетен заряд ще ви помогне да елиминирате стреса и да се радвате на позитивна и слънчева атмосфера у дома! Подчертайте природната тематика, като заложите на естествените материали – лен и памук.Пролетта вероятно е най-пъстрият и изпълнен с оптимизъм и настроение сезон. Уловете и съхранете духа му с ярката Spirit палитра и запазете усещането за непреходна пролетна емоция в своя дом!

Ако търсите още свежи идеи, вижте тук

Spirit. Ярко първо впечатление завинаги.

Сподели: