Вижте как изглежда апартамент от 35 кв.м

Много класика и стил на малко площ

3800

Много хора гледат на малките апартаменти със страх, мислейки, че няма да разполагат с достатъчно място, за да разгърнат дизайнерските си фантазии. Малкото жилище обаче не означава лишения или ограничения. То е особено подходяща за млади двойки, за които това е първи дом и които не се нуждаят от много пространство, но искат да имат свое луксозно кътче, отразяващо техните личности и което да ги зарежда след тежък ден.

Точно такъв е и този апартамент в Киев, който ще ви покажем. Той е доказателство, че луксът може да съществува и на малко квадратни метри.

Собствениците избират монохромните цветове и модерните мебели, защото смятат, че те излъчват лукса и елегантността, която търсят.

Всекидневната е с отворен план и за нея дизайнерът избира стъклена масичка и дървени бар столове, подчертани от елегантни ефектни висящи осветителни тела.

Жилищната площ е отделена от останалата част на апартамента със стъклена стена, която отваря пространство и излъчва класа. Единственото растение се осветява от модерната лампа, разположена точно до дивана.

В малкото жилище използването на белия цвят е гаранция за повече обем и пространство. Тук собствениците решават да балансират целия цвят със светло дърво, което придава топлота и уют и не прави помещението скучно и стерилно.

За кухнята изборът пада на светло сиво и камък, които придават изключителен стил и класика. Ефектът е на геометрична игра с цветове и сенки.

Спалнята е семпла, без излишни мебели, като единственото цветно петно е зеленият килим. 

И тук собствениците избират модерни осветителни тела.

Банята е всичко, което може да искате от една подобна стая – лукс, изчистени линии и класа. 

Сподели: