11 цвята, които дизайнерите обожават

Вижте ги…всички те са страхотни  

2602

Това е неоспоримо - цветът е в основата на дизайна на всяка стая - дори когато оставяте стените бели. И въпреки че дизайнерите ни обещават, че могат да работят с всички цветове и да ги интегрират в пространство, все пак те си има някои любими нюанси, които карат сърцата им да затуптят.

Вижте кои са любимите им решения за интериора.

Маслиново зелено

Това е идеалният цвят за всяка стая, стои много добре и надгражда пространството.

Охра

Този цвят добавя топлина и уют в пространството и същевременно внася поп стил.

Лилаво

Класически цвят, който не е скучен, но все пак дава по – различно усещане в стаята.

Черно

Или бяло! Много дизайнери избират един от тези два цвята като вторичен, защото издига стаята на по- високо ниво и дава усещане за подреденост и стил.

Синьо-зелено

Този цвят се комбинира прекрасно с всички нюанси на бяло и златисто, и придава екзотично докосване на мястото.

Светло зелено

Никога няма да сбъркате ако изберете този цвят. Той добавя живот в стаята, като същевременно позволява и другите елементи на дизайна да се откроят.

Тъмно синьо

Всяко пространство трябва да буди настроение, а внасянето на по-тъмни тонове помага да се постигне това. Например тъмно синьо или кафяво добавят загадъчност в пространството. А ако изберете тапицерия в този нюанс определено ще впечатлите.

Тъмно сиво

Ако искате тъмна и драматична стена, но не мрачна, изберете тъмно сиво. В съчетание със светъл нюанс, той може да служи и като неутрален цвят.

Светло сиво

Този топъл и светъл цвят просто изглежда добре, където и да го сложите. И резултатът е винаги перфектен.

Жълто

Този цвят не само освежава помещението и го прави по – светло, но може да озари и деня ви. Когато го използвате в зали, на врати и в малки пространства, може да създаде много уют и чар.

Бяло

Бялото позволява много гъвкавост на пространството и винаги ще бъде свежо. Съчетайте с цветни аксесоари за изненадващо драматичен външен вид.

Сподели: