Студио апартамент от 24 кв.м.

Тук властват рустик и индустриалният стил  

2899

Ако погледнете назад как си представяхте мечтаният дом- огромна къща като излязла от приказките, на спокойно и тихо място, далече от шума. Да превъртим на 2017 г. Каква е действителността? Малко жилище в голям град, направи си сам мебели, уютен квартал с кафенца и парк. Не е същото като в мечтите ви, но пак е хубаво. Все пак това е вашето жилище. Всъщност това е историята на младо момиче, което е избрало точно такова жилище, за да живее докато е студентка. Нейните родители нямат възможност за голяма инвестиция, затова се спират на студио от 24 кв.м, което обзавеждат с много вкус и внимание към детайла. Основно изискване при проекта е в него да присъстват елементи от индустриалния и рустик стила.

Вижте резултата:

Кухнята и всекидневната

Едно от първите неща, които посетителят забелязва е кухнята – с тухлени стени, висящ рафт и остров, която служи както за съхранение, така и за маса. Атмосферата напомня на кафе кът, но точно това се харесва на младата собственичка.

Впечатление правят черно – белите плочки на пода, които са в пълен контраст със стената и придават ориенталско излъчване.

Всекидневната

Магията на огледалата намира място и в това миниатюрно жилище. Стената зад дивана е решена в малки огледала, които удвояват пространството.

Повечето мебели са направени по поръчка от дърводелец, познат на семейството.

Мястото, което оформя всекидневната зона е отделено визуално с килим.

Спалнята – кът е отделена с плъзгаща се оборска врата. Винтидж куфарите служат какво за бюро, така и за място за съхранение на вещите, като придават различно и автентично излъчване.

В тон с останалата част от обзавеждането е и банята в рустик стил, с плочки, имитиращи бетон и черно – бялата линия в текстила, продължения на тази от кухнята. 

Сподели: