Правила за дизайн, които може да разбиете според вашия зодиакален знак (част 1)

Разчупете стереотипите

567

 Ако вече четете  тази статия, има голяма вероятност, подобно на нас, да обичате астрологията. И въпреки че за някои хора тя е чиста проба измама, все пак не пречи да прочетем някой и друг интересен факт.

Кой цвят е най-подходящ за вашата зодия (част 1)Обзаведете според звездите

Но какво да каже за тези, които са обсебени от звездите? Те се допитват до тях за всичко, дори и за интериора у дома– от какви стайни растения да купуваме, през цветовете, с които да боядисаме, до как да аранжираме стаята.

Но сега е време за нещо ново. Нека видим някои правила, които може да развенчаем според нашия зодиакален знак. Звездите ни го позволяват, все пак…

Най-добрите кристали за хармония в дома според зодия ви (част 1)И къде да ги поставите в дома  

Овен (21 март - 19 април)

Овен е огнен знак и тяхното пространство е всичко друго, но не и скучно. Огнени, независими и креативни, те винаги търсят малко пикантност и различно излъчване в интериора.

Правило, което може да разбие: "Една стая, една цел"

Кухнята е за готвене, а дневната - за почивка, нали? Не точно. Овните обичат физическата активност, затова може да очаквате да видите малки спортни аксесоари на неочаквани места. Това е знак, на който му трябва повече пространство, за да се движи и да изрази себе си.

Телец (20 април - 20 май)

Нека да уточним едно нещо: не мислете, че дизайнът е от второстепенно значение за Телеца. Силно волеви и, да, малко упорити, този знак знае какво харесва - и какво не.

Правило, което трябва да разбие: „Поддържайте спомени на минимум“

Колкото и да обичат минималистичният и изчистен стил, Телците обичат своите вещи. Като запалени колекционери, те вероятно ще запълнят мястото си с аксесоари и сувенири със сантиментална стойност. У тях ще намерите антики, ценни и качествени вещи, които са арт и уникални и са изкуството на хора, които познават.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Това е знак, от който може да очаквате неочакваното. А това, което виждате, е не винаги е това, което е. Импулсивни и ненадеждни, Близнаците пренасят и това усещане в техния дом,

Правило, което трябва да разбие: „Създай пространство според възрастта“

Обикновено обзавеждаме и декорираме дом според възрастта, на която сме. Това означава, че махаме плакатите от студентските години, заменяме кушетката с хубав диван, залагаме на по – стилни и качествени модели. Но не и при Близнаците. Те търсят винаги нещо, което да има напомня за миналото и младостта, затова нищо чудно да видим старите неща на показ.

Рак (21 юни - 22 юли)

Какво е естетиката за Рака? Зависи от човека. Представителите на знак могат да бъдат в два противоположни спектъра. Те са модерни и се стремят да включат в интериора скъпи и висок клас мебели и текстил, но са и хора, които търсят преди всичко комфорт и уют.

Правило, което трябва да разбие: "Нека бъде симетрично!"

Ще ви разкрием малка тайна: перфекционизмът им е надценен. Ракът може да разтърси представата ви за симетрия. При тях асиметричното оформление създава усещането за живот, но също така предлага и някакъв визуален интерес за окото.

Лъв (23 юли - 22 август)

Със склонността си към блясъка, Лъвът е вероятно най-смелият знак в астрологията. Знакът е известен с това, че търси светлината на прожекторите и честно казано, неговият дом не е по-различен. „Те често си мислят:„ Как мога да създам красиво изглеждащо пространство, което да показва моя усет към вкус и стил?”. Те искат, когато някой влезе в дома им да каже: „Уау, погледни цветовете! Смели, лъскави, блестящи и определено примамливи“. Лъвът обича да кани приятелите и семейството си, което поставя дома им на пълен показ.

Правило, което трябва да разбие: “Скрийте металите“.

Този знак е силно привлечен от блясъка и затова го търси и за жилището си. ето защо играта с метали е начин да го внесе и да експериментира. И ако за повечето трябва да има пълна хармония в металните орнаменти и аксесоари, то за Лъва няма правила. Това е неговият брилянтен начин да покаже смелостта на неговото лично пространство. Как ви звучи сребърен гръб за кухнята в комбинация с кран от розово злато?

Дева (23 август - 22 септември)

Знаете, че сте в къщата на Дева, когато всичко е етикетирано и организирано до съвършенство, чак до чекмеджето с чорапите. Има смисъл, нали? В крайна сметка, Девите са известни с това, че са перфекционисти.

Правило за дизайн, което може да разбие: "Зеленината е само за градината"

Девите ценят здравето си и затова те търсят начин да го задържат чрез природата. Ето защо тук ще  намерите много билки, изградена водна система и растения. За тях е успокояваща комбинацията на зелено и кафяво, символ на два природни елемента.

 

Най-добрите кристали за хармония в дома според зодията ви (част 2)Внесете баланс и положителна енергия
Сподели: