Ето как да накарате друг да чисти пода вместо вас

Забравете за ежедневното чистене

2840

Ежедневното чистене е досадно и времеемко, но мръсните подове са дразнещи, нехигиенични и неприемливи. „У дома“ е територия на ходенето по чорапи, игрите директно върху мекия мокет, състезанията по пълзене с най-младия наследник и любимото място за почивка на домашния любимец. Желателно е да си остане такава, без излишни притеснения от атаки на микроби, прах и мръсотия, нали?

Задачата изглежда сложна, но всъщност решението е лесно – новата прахосмукачка-робот Roomba i7+.

Roomba i7+ е създадена с цел да се превърне в идеалния асистент при почистването на подовете, който няма нужда от контрол, супервизия и инструктаж. Оставете най-умната прахосмукачка-робот, създавана от iRobot досега, да се погрижи за перфектната чистота на подовете, а вие се насладете на повече свободно време и по-малко домашни задължения. Иновациите в почистващите уреди никога не са били толкова практични и полезни.

Roomba i7+ картографира, опознава и запомня помещенията, които трябва да почистят, с най-съвременната технология за интелигентно картографиране Imprint™. Тя запазва в паметта си до 10 жилищни схеми, както и наименованието на всяка стая в жилището. Така, след като бъде преместена на друго място или в друго помещение, тя запомня локацията и изчиства подовете до блясък, без да губи излишно време в изучаване разположението на мебелите и излишно маневриране около тях. Мобилното приложение iRobot HOME дава възможност Roomba i7+ да бъде гласово насочена с почистването на коя стая да започне.

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ се справя дори с най-инатливите замърсявания, защото работи с уникална система от две гумени четки, които ѝ позволяват да чисти еднакво добре мокет, паркет, ламинат, дюшеме, теракота или гранитогрес. Четките работят паралелно и премахват мръсотията много по-ефективно. Едната отлепя полепналия боклук, а втората се движи в срещуположна посока, за да повдигне и прибере цялата мръсотия. Интуитивната Roomba i7+ сама настройва височината на почистващата глава, така че двете четки да се адаптират максимално добре спрямо спецификите на пода. Резултатът е изрядно чисти подови повърхности, без забележки.

Roomba i7+ осигурява безупречна подова хигиена - толкова необходима за семействата с малки деца. Тя разполага с високоефективен филтър, който улавя до 99% полен, акари, кучешки и котешки алергени. Патентовата технология Dirt Detect™ прави чистенето дори на по-труднодостъпните и замърсени участъци лесно като игра. След края на всеки работен цикъл прахосмукачката-робот е готова с отчет за свършената робота.

Roomba i7+ може и още.Тя се почиства сама, а вие не се занимавате и изхвърляне на събрания боклук в контейнера след всеки работен цикъл. Така забравяте за чистенето седмици наред. Можете да притежавате прахосмукачката-робот в комплект с първата по рода си самопочистваща база Clean Base™ с капацитет до 30 контейнера за боклук, които се събират в компактна, хигиенична и лесно сменяема торбичка. Ето това се казва удобство!

Не мислете за  нуждата от ежедневно почистване на дома си. Има кой да се посвети изцяло на подовата хигиена и ще го направи с ентусиазъм. Просто включете новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ и я оставете да работи. Чистотата на подовете вече не е тема за семейни дискусии, спорове или притеснения. Тя е факт. Всеки ден.

Сподели: