Правила за дизайн, които може да разбиете според вашия зодиакален знак (част 2)

Всяко правило си има изключения

323

Ако търсите вдъхновение от дизайнерски блогове и списания, за да обзаведете дома си, по – добре първо погледнете към звездите. Защото както всеки човек е индивидуален и следва свой собствен стил, така и различните зодиакални знаци си имат своите причудливи (или не толкова) навици, които следват при проектирането на своите жилища.

Най-добрите кристали за хармония в дома според зодия ви (част 1)И къде да ги поставите в дома  

Вижте част 2 на дизайнерските правила, които не важат за отделните зодии.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Кой цвят е най-подходящ за вашата зодия (част 1)Обзаведете според звездите

Везните могат да търсят баланса във всичко около тях, но когато става въпрос за тяхното пространство, те търсят дивото, колоритното, некоординираното. Този знак поставя силен акцент върху произведенията на изкуството, както и върху цветовете.

Правило за дизайн, което да разбият: „Добавете един ярък цвят“

Защо да се примирявате само с един-единствен ярък цвят, когато цялото пространство може да избухне с смели нюанси? Влизайки в къщата на Везните, може да си помислите, че някой художник е направил експеримент и е нарисувал всяка стена с различен цвят. Но не мислете, че ще видите кич. Просто е арт и различно!

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Скорпионите са потайни по природа и тяхната мистерия се влива и в начина, по който гледат на домовете си. За разлика от Лъвът, който лесно ще приюти приятелите и семейството си, Скорпионите са по-склонни да пазят личното си пространство. Те са много интровертни хора и поставят функционалността над всичко.

Правило за дизайн, което да разбие: "Създайте леко, проветриво пространство"

Знаем, че лъскавите и светли пространства са на мода, но просто не са това, към което се стреми Скорпионите. Вместо това те предпочитат по-тъмната страна. Те имат склонността да се уединяват, така че е малко вероятно да намерите светъл дом. При тях ще се сблъскате с тъмни пространства, които ги успокояват и им създават уют.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Независимо дали слагат в паспорта си печат с нова виза или са на рафтинг, Стрелецът е известен с любовта си към приключенията и природата. Естествено, това важи и когато става въпрос за декорация на личното му пространство. Те търсят гледка, искат лесен достъп до парка или до улицата, обичат шума и тълпите.

Правило за дизайн, което да разбият: "Няма място като у дома"

„Дом, мой сладък дом!“. Забравете за това. За тях целият свят е неоткрита сцена и няма как да ги задържите. Затова и пространството наоколо говори за техните пътувания и приключения. И постоянно добавят нови и нови спомени.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Казано по-просто, Козирозите живеят с философията „Награди се“. Това означава, че този знак ще се заобиколи с неща, които да се харесват на него и които му носят удоволствие – от мебелите, през чаршафите и най – дребните аксесоари.

Правило за дизайн, което разбиват: "Мога да се примиря и с имитация"

Няма начин това да се случи. Дори да коства и цялата му банкова сметка, Козирогът ще иска да се сдобие с най – скъпото, най – новото и лъскаво нещо за дома си. Дори да го гледа или ползва само той, за този знак няма компромис. Дори и понякога да се изхвърля, няма да се примири докато не получи най – доброто.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Докато Водолеите са известни с филантропските си усилия, те също са и доста прогресивни мечтатели. Водолеите са футуристи и са склонни да определят тенденциите.

Правило за дизайн, което разбиват: "Оставете техниката"

За този знак е важно да разруши старите правила и да намери новото и модерното. За тях е важно всичко наоколо да технологично, иновативно, да имат най – новото, което технологичната индустрия може да предложи. Умен дом е дом за Водолеят. Всичко  останало няма значение.

Риби (19 февруари - 20 март)

Риби се славят като съпричастни, артистични и мъдри, но знаете ли, че имат и сериозни дизайнерски заложби? Те са добри декоратори и винаги търсят начин да добавят нещо духовно към своето пространство.

Правило за дизайн, което разбират: "Следвай Фън Шуй"

Фън шуй често се възприема като „задължително правило”, като се избира оформлението на стаята. Ако искате щастие, здраве и просперитет, трябва да следвате фън шуй, нали? Но не и за Рибите. Те имат свое виждане. Когато влязат в една стая, имат способността да разместват и да поставят нещата на всяко друго място, но не и това, което е сега. 

Идеалната къща за всяка зодия (част 2)Избере дом според звездите
Сподели: