Най-добрите кристали за хармония в дома според зодията ви (част 2)

Внесете баланс и положителна енергия

2896

Кристалите имат силата да подобрят различни аспекти на живота, а тяхната мистичност и магия е позната от древни времена. Подобно на голямо произведение на изкуството, тези камъни носят своя енергия и я пренасят и върху пространството.

От Elle Décor ни показват кой камък е подходящ за всяка зодия и къде у дома да го разположим, за да има той най-голяма сила.

Везни: Содалит

За да стимулира естествените дипломатически умения на везните, содалитът ще помогне в общуването и ще насочи към взимане на правилните решения. Сложете го на масата в трапезарията, за да създадете хармония в дома.

Скорпион: Цитрин

Скорпионите имат големи мечти и магнетизъм, за да привличат хора. Все пак те са доста експанзивни, а цитринът не само помага да запазите обаянието си, но и да балансирате естествената си интензивност. Сложете камък на офис бюрото или кухненски прозорец, за да абсорбира и изчисти отрицателната енергия.

Стрелец: Ахат

За авантюристичния стрелец ахатът може да помогне да постигне връзка с енергията на Земята и да го приземи когато е необходимо. Поставете го на библиотеката, за да изведете своята приключенска страна, докато прелиствате книги и списания за пътешествия.

Козирог: Гранат

Амбициозният козирог не се нуждае по принцип някой да му казва, че трябва да работи, но има и моменти, в които смятат, че усилията му са напразни или просто не са ефективни. Успокояващият гранат може да облекчи безпокойството и да увеличи енергията. Сложете парче гранат на плота или в домашния офис, за да заредите с енергия.

Водолей: Аметист

Родени визионери, водолеите изглеждат много уверени. И докато въображението им често ги води до иновации, те може да се увлекат прекалено. Сложете камък аметист в спалнята, за да хармонизирате мисълта и интуицията си.

Риби: Аквамарин

Рибите са мечтатели и мистици, нуждаят се от кристал с енергия, който да ги успокои и да им вдъхне енергия. Ето защо аквамаринът, който излъчва красиви, успокояващи вибрации, е идеален за Рибите. Сложете до ваната, за да се приведете вибрациите в съответствие с водната си природа.

 

Сподели: