15 технологични джаджи, които ще променят дома ви

Дори да ви изглеждат като уреди от далечното бъдеще, скоро те ще променят нач...

964

Умно легло

Това легло ще следи жизнените ви показатели докато спите и ще се адаптира според нуждите ви за по-здрав сън. Освен това може да регулирате твърдостта на матрака.

Хладилник

Хладилникът на бъдещето е с Wi-Fi тъчскрийн, разполага с календар, рецепти, дава ви прогноза за времето и има приложение за бележки. Разполага и с телевизор. А ако сте в магазина и не знаете дали има мляко, в хладилника има камера, която ще ви покаже съдържанието му на телефона.

Сензорна ключалка

Благодарение на това изобретение сигурността на дома ви е по – голяма. Може да дадете код за достъп на детето, на детегледачката или на някой роднина. Освен това следите всяко влизане и излизане през специално приложение.

Кликни и порасни

Благодарение на специална почва вашите любими билки ще растат без да се налага да полагате грижи.

Камера за домашни любимци

С нея ще може да следите вашето куче или котка във всеки момент на деня.

Печка за легло

С този иновативен уред ще можете да се топлите през нощта, без да се налага да пускате климатик или отопление. Може да контролирате температурата, струята топлина, както и потокът на топлина – към краката или главата.

Камера

Интелигентната камера ще разпознае всяко лице, което се доближи до вратата на дома ви и ще ви изпрати съобщение на телефона.

Музикална стена

Комбинация на изкуство и музикална уредба. Може да избирате от плейлиста с любими артисти или предпочитана музика. А картината се сменя според вашите предпочитания – снимка, картина или портрет.

Amazon Echo

С него ще контролирате всичко в дома – ще пуснете музика или може да питате виртуалния асистент за времето, новините или каквото се сетите.

Triby

Triby е умен магнит и едновременно електронен бележник. Освен това през него може да говорите като го свържете с телефона си.

Point

Тази джаджа ще ви уведомява за всички необичайни неща у дома – цигарен дим, прекален шум или счупен прозорец.

Пластмасова електронна врата за домашни любимци

Тази врата ще пуска само и единствено вашето куче у дома, благодарение на връзката между вратата и нашийника му. Така ще се предпазите от досадните съседски котки или куче.

Умна вентилация

Този уред контролира влажността и температурата у дома и се задейства тогава, с ковто спестявате доста пари.

Edyn

Искате да имате градина, но не знаете кои са най-подходящите растения? Инсталирайте умният монитор и той ще ви даде информация за тях според почвата. А ако растенията ви имат нужда от допълнителни грижи, уредът ще ви даде насоки какво да правите.

Aquatunes

Благодарение на него може да чуете телефонът си дори под душа, или да се будите със специална музика. А ако не го ползвате – зареждайте телефона си на него. 

Сподели: