Трапезария: 5 практически идеи

Създайте приветлива и уютна стая

264

Мислите, че вашият апартамент е твърде малък за пълноценна трапезария? Готови сме да докажем обратното. Ето няколко дизайнерски идеи за трапезарии, идеални за малки кухни.

Кръгла маса

Кръглата маса е чудесно решение за малки пространства. Тя не заема много място, а в същото време гостите могат удобно да седят около нея. Освен това заоблените форми ще направят интериора „по-мек“ и по-удобен.

 

Кухненски остров

Кухненският остров може едновременно да служи като работна повърхност за готвене и маса за хранене, ако е допълнен с чифт бар столове.

 

Сгъваема маса

Сгъваемата маса е друг подходящ вариант за малка кухня, особено ако обичате да каните гости. Освен това, когато е сгъната, масата може лесно да се извади на балкона.

Бар плот

Масата за хранене може да бъде заменена с тесен бар плот. Това решение ще спести място и ще отдели кухненската зона от останалото пространство, което е особено важно за студийните апартаменти.

 

Многофункционална трапезария

Трапезарията може да служи като домашен офис. За да държите под ръка всичко необходимо за работа, добавете рафтове за книги и осигурете място за зареждане на вашия лаптоп и телефон.

 

Сподели: