Стилни начини да добавим цвят в кухнята – част 2

Озарете и променете

1472

Едноцветната неутрална кухня, независимо дали е бяла, черна или сива е класика и никога няма да сбъркате ако заложите на такава. Често обаче подобна цветова схема доскучава и търсим начин да внесем нещо свежо и различно. А най-лесно това ще стане като добавим цвтя.

След като ви показвахме няколко цветни идеи, ето и още 10 предложения.

vitalconcept.com

Сложете произведение на изкуството

 

Независимо дали е картина, стара карта или цветен принт, това малко парче изкуство ще оживи кухнята.

Боядисайте тавана

Ако няма къде погледнете нагоре. Цветният таван е нестандартно и смело решение, но е много модерно и може да направи малката стая да изглежда по – голяма.

Осветете

Защото и осветителните тела могат да бъдат цветни, забавни и различни.

Цветни уреди

Това е доста голяма инвестиция и трябва да се убедени, че няма да съжалявате след година за тази инвестиция, но си заслужава. Изберете печка, хладилник или тостер в цвят за повече настроение.

Ярък плот

Цветен плот е модерно и неочаквано решение, идеално и за малки кухни.

Красиви бар столове

Цветни, красиви, оригинални. Само изберете вашия цвят (или комбинация от цветове).

На прозорците

Независимо дали изберете цветни щори, саксии с цветя или заложите на цветни стъкла, промяна в прозореца ще добави различно излъчване в кухнята.

Боядисайте шкафовете вътре

Това е по- малко рисково спрямо това да ги боядисате отвън, но ако изберете контрастиращ на съдовете цвят може да постигнете забележителен ефект.

Коркова дъска

На нея може да сложите произведения на децата, любими снимки или просто списъкът за пазаруване, написан на цветни листчета.

Цветни кърпи

Обикновено сме свикнали да слагаме цветни кърпи в банята, за да добавим цвят, но може да приложим това и в кухнята. Ефектът е не по – малко забележителен.

 

Сподели: