Нестандартни и много красиви - кухни в зелено

Нестандартни и много красиви - кухни в зелено

Зеленото далеч не е най-популярният в дизайна на кухнята. Но това не означава, че не може да бъде въздействащ! Ако работите с него правилно, резултатът ще надмине всички очаквания.

Пълна промяна на кухнята с малко пари

Много от нас ги очакват ремонти вкъщи това лято. Каквато и страхотна идея обаче да имате, нейното осъществяване ще за...

31/05/2016

Зеленото е противоречив цвят. В годините назад той е имал своите върхове и спадове, но в края на 18 век, на фона на индустриалната революция, събужда интереса към природата и се превръща в любим цвят. Зеленото започва да се появява на картини, в дрехи, в интериорния дизайн. В следващите години авторитетът му е разклатен и едва през втората половина на ХХ век то започна да се свързва не само със зеленина, здраве, прогресивни идеи, но и с екология, включително политическа.

Днес зеленото е символ на еко, на устойчивост, живот, природа… Много дизайнери са възприели тази тенденция и активно използват зелено в своите проекти.

12 идеи за банята в зелено

Понякога е трудно да изберете цвета на стените у дома. А какво ще кажете за банята? Представяме ви 12 вдъхновяващи пр...

11/06/2016

И ако обикновено го свързваме с банята, спалнята или дори всекидневната, много малко хора се осмеляват да го сложат в кухнята.

Но грешат, защото създава уникален и различен вид. Ето няколко вдъхновяващи примери: 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ava @ Mogra Interiors (@mogra_interiors)

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Melanie Lissack Interiors (@melanielissackinteriors)

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...