Бар плотът като преграда

Бар плотът като преграда

Комбинирането на кухнята и всекидневната е чудесно решение за планиране, което освобождава пространство и добавя въздух към интериора. Той може чудесно визуално да раздели работната зона на кухнята от трапезарията и хола.  

Бар плотът между кухнята и хола

Комбинирането на кухнята и хола е все по-често срещано решение за планиране, което освобождава пространство и добавя ...

19/12/2021

Отвореният етажен план е универсално решение, което е подходящо както за малки пространства, така и за просторни апартаменти и селски къщи. Бар плотът е особено полезен при декорирането на малка кухня: той ще служи както като разделител за комбинираните зони, така и като кът за хранене, както и като допълнителна работна повърхност.

Стилен и ергономичен, барплотът значително ще спести място и ще увеличи функционалността на работната зона. Дизайнерите използват барплота в интериори от различни стилове: от таванско помещение и индустриално до модерна класика и арт деко.

Правилно подбраните форми, довършителни материали и цвят на барплота ще направят пространството не само практично, но и стилно и изразително.

Кухня с бар плот: идеи и съвети за дизайн

Ако имате малка кухня, едно от решенията за нея е да помислите за остров или бар плот. Реално така мястото на плота с...

01/10/2020

 

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...