Как да спестите място в малка кухня с помощта на интелигентна маса

Решение и за най-малкото място

899

Малката кухненска част е реалност не само в стари апартаменти, но и на ултрамодни студиа. За щастие винаги имаме под ръка трикове, с които коригирате това. Тази статия ще ви покаже шест идеи как да спестите много място в малка кухня с помощта на интелигентна маса.

1. Само кръгли маси за малки кухни

Като начало правоъгълна маса в малка кухня е често срещана, но е неудобна. Кръглата маса е по-мобилна и, колкото и да е странно, дори в ъгъла заема по-малко място.

 

2. Маса на централна опора, а не на четири крака

В малък апартамент винаги има гости. И за съжаление понякога пет души могат да живеят в малък апартамент с малка кухня. За да могат 3-7 души да седят удобно на масата, изберете маса на централна опора, а не на 4 крака, които пречат на удобното седене на всички вечерящи.

 

3. Ъглов диван или ъглова пейка

За да увеличите броя на местата за сядане на масата в малка кухня, минималистичен ъглов диван или ъглова пейка биха били отлично решение.

 

4. Маса като продължение на перваза на прозореца

Масата като продължение на перваза на прозореца спестява много място в кухнята и изглежда много необичайно. Това е топ тенденцията в интериора на съвременните студия в скандинавски стил днес.

 

5. Маси под формата на бар плот

Бар плотовете вместо маса са много стилен вариант. Те могат да бъдат не само статични, но и на колела.

 

6. Сгъваеми и плъзгащи се маси

Сгъваеми, сгъваеми и плъзгащи се маси са може би най -умното решение в тази колекция, ако кухнята е много малка и ако сте сами или живеете само двама души.

 

Сподели: