Три въпроса за малката всекидневна

Обзавеждането не трябва да е дилема

1262

Малката всекидневна може да е голям проблем и често обзавеждането се превръща в компромис между стил и функционалност. Обикновено сме изправени пред дилеми дали това или онова добро за нас, а не трябва да е така.

Идеи за обзавеждане на малка кухня с всекидневнаВажна роля в разпределението на стаята играят материалите, материите и цветовете

Вижте няколко въпроса, които стоят пред всеки, който обзавежда малка стая и изберете правилното според вас решение.

Шарена или неутрална

Иновативни идеи да декорирате всекидневнатаСняколко прости правила ещ постигнете забележителен резултат

Често при обзавеждането се прави една и съща грешка - стените са боядисани в бяло, а мебелите са в неутрални цветове с изчистени линии. А по - късно осъзнаваме, че стаята е някак безжизнена и скучна. Затова изберете цветен акцент - стол в оранжево, диван в жълто и няколко плаката на стената ще придадат характер.

С или без телевизор на стената?

Задължителните елементи във всяка стая са диван и масичка за кафе. Ако стаята е малка, закачете телевизора на стената, така ще спестите място от допълнителен шкаф.

Какъв стил?

Вярно е, че минималистичните мебели правят хола изглежда подреден, но не трябва да се ограничавате – ако отделните мебели и аксесоари са стилно съчетано, стилът не играе решаваща роля. Дали класически, модерен или еклектичен  - зависи изцяло от собствените ви заслуги.

A eто и няколко предложения за дизайн на малката всекидневна: 

Идеи за всекидневната от къщите на архитектитеПрекарвате толкова много време във всекидневната, затова е важно стаята да отговаря на индивидуалността и вкуса ви
Сподели: