Различните лица на масичката за кафе

7 вида, от които може да изберете

163

Холната маса е доста практична и удобна мебел, която е и чудесно допълнение към интериора на стаята. Без значение дали е малка или голяма, неподвижна или с колелца, с една или няколко части, тя е незаменим аксесоар за всеки хол. Но знаете ли, че дори и тази малка маса може да промени интериора и излъчването на една стая? Ето защо ви предлагаме няколко напълно различни модела, които ще ви докажат колко разнообразен може да бъде декора у дома ви.

5 неща, от които се нуждае всяка красива холна маса Добавете малко персонално излъчване  

1. Компактна трапезарна маса.Подобна маса може да се използват и като основна за хранене в хола. Практична е за събирания с приятели в близост до телевизора.

9 тайни на малкия хол Вижте как да извлечете максимума от хола си, без да жертвате стила

2. Маса с прикачени конструкции.

 

 

3. Каскаднa масa. Тя е направена от няколко елементи. Всички тези части следват един стил, но се различават по размер.

4. Стандартни дизайни. Такива дизайни са оборудвани с различни рафтове.

5. Трансформираща се маса. Счита се за най-практичния вариант. Тази маса може да се използва като стойка, както и като маса за хранене.

6. Дизайни под формата на стойки. Такива елементи се отличават с компактните си размери и функционалността си.

7. Дизайнерските имат уникален външен дизайн. Основната цел на такива дизайни е да създадат красив и оригинален интериор.

Когато купувате масичка за кафе, препоръчваме да вземете предвид не само качеството на нейното изпълнение, но и нейното предназначение. Той трябва идеално и функционално да отговаря на стила на стаята.

 

Камина в холаПочерпете десет идеи за вдъхновение
Сподели: