Обзаведете хола с най – модерния неутрален цвят

Красиви идеи за хола в сиво  

1268

Ако сте любители на неутралната цветова гама, следващите идеи няма как да не ви харесат. Защото сме събрали за вас няколко много впечатляващи всекидневни стаи, обзаведени с най – модерния и актуален неутрален цвят – сивото. Сивият хол не означава скучен хол. Той е жив, интересен, създава уют и въпреки, че е студен цвят, с правилните аксесоари и повече светлина, може да се преобрази във впечатляващо помещение.

Идеи за бaнята в сиво Ако се съчетае с правилните нюасни цветът е с успокояващо въздействие

Ако харесвате идеята да обзаведете с сиво хола си, но не знаете откъде да започнете, ето няколко идеи, които може да ви помогнат.

1. Различни сиви тонове

17 идеи за декорация на хола в сиво и жълтоЦветова схема, с която стаята ви ще засияе  

Използвайте само един нюанс на сивото и стаята ще се усеща по – голяма и светла.  Започнете с основен слой сиво, който ви вдъхновява, и добавяйте различни нюанси чрез мебели, меки мебели и аксесоари.

2. Изберете сиво обзавеждане в хола

Не ограничавайте любовта си към сивото само до стената. Помислете за нови мебели в тази гама, за да добавите съвременна нотки.

3. Смесете сивата боя с метални аксесоари

Няма нищо толкова бляскаво като някои красиви златни аксесоари, които, разбира се, добре се съчетават с основната палитра от сиви тонове. Използвайте различни сиви нюанси наслоени в хола, запазвайки фокуса върху металите и всеки друг цвят, който сте избрали да въведете.

4. Създайте идеалния фон със сиви стени в хола

С очарованието и привлекателността си, предлагайки най-добрата неутрална основа за интериора, сивото е идеалният цвят, с който да боядисате стените в хола. По-тъмните тонове придават дълбочина, а по – бледите предразполагат към релакс.

5. Заложете на монохромна цветова схема в хола

Черно и бяло не е скучна комбинация - когато се комбинират с различни слоеве сиво, тя може да изглежда изключително впечатляваща. Използвайте тъмно сиво за стените в хола и след това смесете с черни и бели аксесоари за по – дълбоко въздействие.

6. Изберете семпъл (но шик) сив диван

Колкото и да харесвате цветните меки мебели, понякога ни се иска да сложим по – незадължаващи такива. Това е мястото, където идва сивият диван. Подходящ за всички стилове -  от рустик и индустриален, до скандинавски и модерен, няма да сбъркате, ако заложите на него.

7. Добавете драма с тъмно сива дневна

Тъмно сивите стени в дневната са драматични, впечатляващи и смели. За баланс добавете ярки възглавници.

8. Светло сиво и пастели

Изключително фина и нежна схема е комбинацията на светло сиво и пастелни  тонове. В тази стая е постигнат изключителен баланс на по-тъмни нюанси, черно-бели възглавници и тъмна дървена маса. Резултатът е спокойна всекидневна, подходяща за цялото семейство.

9. Добавете текстура

Черно, бяло, сиво и различни видове текстил са решението за тази красива всекидневна стая. Добавете някои естествени материали като ратан и ракита, плюс много домашни растения, и ще създадете уникална атмосфера.

10 от най-добрите цветови комбинации със сивоИзберете най-добрата за вас комбинация
Сподели: