10 от най-добрите цветови комбинации със сиво

Изберете най-добрата за вас комбинация

5772

Лек и спокоен, сивото е един от най-разнообразните и най-модерни цветове. Сивата гама е безкрайно разнообразна – от почти бяло – сиво, през графитено, до много тъмно.Това е и нюансът, който се комбинира перфектно с почти всеки цвят, подчертава го или го омекотява.

Вижте някои от най-добрите двойки цветове със сиво. А на вас ви остава изборът на любим нюанс.

1. Морска пяна

Това е толкова мек и интересен нюанс, в който се смесват зелени и сини елементи. В комбина със сиви нюанси, ще постигнете по – свежа, съвременна и много приветлива атмосфера.

2. Машмелоу

Този пухкав бял цвят и мекото сиво ще създадат толкова уютно и романтично пространство, което няма да искате да напусне. Тази комбинация е особено приятно за спалня или всекидневна, особено ако търсите почивка и релаксация.

3.  Тревисто зелено

Понякога е хубаво да мислите извън стандарта и да не се опитвате да копирате или пренасяте нещо, което сте видели на друго място във вашия дом. Изберете тревисто зеленото, което ще бъде подчертано от сивия цвят и ще постигнете изненадващ ефект.

4. Черно

За класически и неутрален стил с много модерна визия, смесете сиво и черно. Крайният резултат ще бъде изключително елегантна и завладяваща атмосфера.

5. Жълто

Сиво и слънчево жълто е една от най-класическите комбинации. Тя е подходяща за всяка стая и придава много свежест на дома.

6. Розово

Ако търсите по-женствена и изискан стил, без суровостта на обичайните тонове, заложете на розово и сиво. Това е доста красива и забавна комбинация и е перфектна за всекидневна или спалня.

7. Светло синьо

Светло синьото и сивото могат да направя едно пространство много отпускащо и освежаващо. От домашния офис до банята, ако търсите изчистени линии и страстен стил – това е правилната комбинация.

8. Червено

Ярък и силен, червеният цвят ще внесе колорит и стил във всяко помещение, особено ако се комбинира с по – светло сиви нюанси

9. Виолетово

За по-секси и по-модерно настроение, помислете за виолетово. В комбинация с по – тъмно сиво ще постигнете уникален дизайн.

10. Коралово

Една от най- популярните комбинации. Кораловото е много женствен и приветлив цвят. Перфектната комбинация за всекидневна, кухня или трапезария. 

Сподели: