Как да обзаведем всекидневна във вечен стил

Как да обзаведем всекидневна във вечен стил
Източник: unsplash.com

Всекидневните са центърът на домовете ни, използвани ежедневно за почивка и релаксация. Това е мястото, където се забавляваме с приятели, почиваме си след тежък ден и прекарваме време със семейството си. Затова е важно да създадем уютна всекидневна , която е не само модерна и удобна, но и която надхвърля тенденциите и винаги се чувства класическа, но актуална.

9 тайни на малкия хол

Обзавеждането на малки пространства е сложно предизвикателство, а когато става въпрос за хола, тогава проблемът е още...

11/12/2015

 1. Доверете се на инстинктите си

Слушайте инстинкта си за това, което обичате най-много. Личният стил на всеки е различен, така че „стилно “ ще приеме много интерпретации. Стремете се към прочувствено пред модерно, проектирайте  пространство, което отразява вашия личен  интериорен стил и предпочитания. Това ще гарантира, че стаята се чувства автентична и комфортна, позволявайки ви да се наслаждавате на пространството години напред.

17 идеи за декорация на хола в сиво и жълто

Един от най-добрите начини да декорирате дома си е като сведете цветовете при обзавеждане до два. Това означава да съ...

13/11/2016

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Naomi Astley Clarke (@naomiastleyclarke)

2. Използвайте качествени материали и дизайн

Няма да сгрешите, ако инвестирате в мебели за всекидневна , изработени от висококачествени материали.  Трябва да инвестирате в най-доброто качество, което можете да си позволите. По-евтините мебели няма да издържат толкова дълго и ще направят хола да изглежда. Купувайте елегантни продукти, които са произведени от висококачествени суровини, които траят вечно и никога не остаряват.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Naomi Astley Clarke (@naomiastleyclarke)

3. Използвайте успокояващи цветове и неутрални

Съсредоточете се върху неутралните цветови палитри и изберете мебели с чисти линии и разнообразни стилове. Така създават пространство, което се развива с вашите вкусове. Изберете неутрална цветова палитра за стените и по-големите мебели, което позволява гъвкавост и привлекателност.

Избягвайте всичко, което е твърде модерно, което бързо излиза от времето – всичко е свързано с дълготраен стил.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kathy Kuo Home (@kathykuohome)

4. Смесете различни епохи

Новите мебели могат да бъдат страхотни, но античните мебели и мебелите втора употреба добавят уникален щрих. Това е тази закачлива комбинация, която не само добавя характер, но и прави пространството да се чувства по-интересно, да създаде усещане за висок клас. Този подход, както и поддържането на стегната палитра също ще направят пространството издръжливо и ще се почувства вечно.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Farrow & Ball (@farrowandball)

 

5. Добавете лични щрихи

След като създадете фон от успокояващи неутрални и ярки цветове, е важно да добавите лични щрихи. Декорирането с произведения на изкуството, снимки и сувенири, които означават нещо за вас, ще направи стаята ви по-интересна и лична.

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...