Как да направите вашия дом да изглежда 10 пъти по-добре за по – малко от 10 минути

Няма магия, просто няколко трика

9697

Знаем, че времето ви е ценно и затова се стараем постоянно да ви предлагаме хитри и лесно решения за поддръжката на дома. За да се радвате на уютен и комфортен дом, първото условие е да бъде организиран и чист. Разбира се, и да изглежда добре. За да се радвате на такъв обаче, не е нужно да боядисвате или купувате нови мебели. Просто ви трябват няколко бързи трика, с които ще успеете да промените дома си и да го правите да изглежда 10 пъти по-добре. При това за по – малко от 10 минути.

5 трика от интериорните дизайнериБлагодарение на тези трикове вашият дом ще изглежда винаги перфектен  

Подредете

Тайните на интериорните стилисти при обзавежданетоВижте триковете на дизайнерите

Не говорим за голямо подреждане, а просто да сложите вещите по местата им. Почти всеки има онези малки купчини с бъркотия – книга на леглото, купчина документи, играчките по пода, чашата на масата. С някои сме свикнали толкова много, че дори не ги забелязваме. Опитайте следния трик – направете снимки и ги разгледайте все едно гледате друг дом. Забелязахте ли колко неща, могат да бъдат променени?

Махнете нещо

Коко Шанел казва: "Преди да излезеш от вкъщи, погледни се в огледалото и махни един от аксесоарите.". Е, защо не направите същото за дома си? Истината е, красивият интериор има  малко елементи. Дори и да премахнете само един или два, веднага ще усетите разликата. Това не означава, че трябва да се отървете от нещата, които обичате. Просто ги преместете в друга стая или ги приберете, а след време ги върнете и махнете нещо.

Оставете мебелите да дишат

Друг трик, който може да направите е, да раздалечите мебелите един от друг. Дори няколко сантиметра са достатъчни за промяна и ще направят стаята по – лека и по – феерична.

Добавете цветя!

Цветята са обединяващ елемент в красивите интериори. Свеж букет добавя жизненост и текстура в стаята и внася живот в  модерното пространство.

Интериорни идеи в минималистичен стилЗашеметяващи предложения в сиво и черно  
Сподели: