Как да организираме парти в задния двор

Как да организираме парти в задния двор

Забавление отвън


Имате нужда от повече места за сядане? Преместете вътрешните мебели като пейка или столове, извадете къмпинг оборудването като шезлонгите и масата (покрийте с хубава цветна покривка). Сложете здрави чинии и прибори, осигурете табли за лесно пренасяне на храната, подсигурете храната и напитките и партито може да започне.

На самообслужване


Подредете храната под тента или чадър, за да предпазите храната. Подредете я в този ред: плата, гарнитури, кифлички, месо, прибори, съдове. Сложете и сет със сосове и подправки в центъра, за да имат гостите по-лесен достъп до тях. Когато слънцето започне да залязва – запалете фенери или лампи, които сте сложили в близост до масите.

Подсигурете бара


Защо не оставите гостите си сами да се обслужват за напитките и да забъркват коктейли. Подсигурете чаши, сламки, отварачка, тирбушон и салфетки. В голяма метална купа с лед сложете напитките, за да ги държите охладени.

Бъдете подготвени


За да има максимален комфорт за гостите, подсигурете им слънцезащитно масло, мокри кърпички, а ако стане хладно вечерта - леко одеяло.

Бъдете практични


Част от офисните консумативи може да използвате и за партито. Като например самозалепващи се етикети, на които гостите да напишат имената си и да сложат на чашите. А ластиците са идеални, за да направите индивидуални прибори-комплекти.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...