Градински столове, които непременно трябва да имате в двора си

За разлика отпреди десетина години когато градинската мебел се ограничаваше д...

1019

 

 

 


Скандинавското модерно излъчване на този стол го прави предпочитан за всеки двор. Рамката е бяло тиково дърво, а седалката е от дебели вплетени корди. Освен това е устойчив на вода. Класически модерен стол, който благодарение на широката си форма е подходящ за всякаква маса – както за продълговата, така и кръгла. Забележителното в стола е цветът – мандариново оранжево, но прозиводителите о предлагат в различни варианти. Нещо като кутия с макарони – уау. Комфортен, колоритен, шик.Ако търсите френски стил – това е перфектния стол. Пропорциите са идеални, а ратанът остарява красиво. Представете си го около голяма овална маса от дърво. Освен това се предлага в шест цвята.Металната перфорирана рамка дава свеж поглед към античния стил на стола. Интересното тук са краката – краищата на двете двойки са обърнати един срещу друг. Фина и подходяща за всеки двор мебел, но с индивидуален характер и стил.Седалката на стола контрастира с алуминиевите крака. Интересното и различното тук са плетеният гръб и страниците. Наредете няколко стола около кръгла маса, за да може да се насладите на всеки детайл.Изключително леки и свежи столове, които може да наредите един върху друг. Предлагат се в няколко цвята, но този вариант на светло зелено придава особена свежест и ведрина.Страхотен силует, модерен и елегантен. Този стол е пример за баланс между стабилна форма и фини линии. Материалът е водоустойчив, а компактността му го прави подходящ за малки балкони.Минималистичен стол, от лека материал, което позволява лесното му пренасяне. Елегантната плетена седалка в зелено е в приятен контраст с металните крака.Изключително женствен стол в неповторимия френски стил, със забележителни форми и пропорции. Той е една малка инвестиция, но която показва, че майсторството ще бъде винаги на почит.

Ако трябва да го опишем с няколко думи това са свеж, игрив, морски. Калъфът се сваля и се пере, което го прави особено подходящ за къща на плажа. Би стоял перфектно около дървена маса.


Един много весел и приятен стол с интересна форма. Би стоял перфектно около басейна или просто в двора. Освен това е лесен за съхранение, защото столовете се нанизват един върху друг.

 

Още един пример за неповторимостта на скандинавския стил. Съчетание на тиково дърво и плетена седалка прави стола подходящ както за открито, така и за закрито помещение. Финият му профил ще направи всеки двор да изглежда по –голям.

Сподели: